aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Ο Ανουάρ των €400.000 επιστρέφει»

ΑΠΟΕΛ: «Ο Ανουάρ των €400.000 επιστρέφει»

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Ανουάρ Τουχαμί από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Μαροκινός μέσος μπορεί να μην κατατάσσεται στις μετεγγραφικές «πατάτες» του περασμένου Καλοκαιριού, όμως, σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του.

Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων έβαλε βαθειά το χέρι στην τσέπη για να αποσπάσει την υπογραφή του 26χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τη Βαγιαδολίδ. Με οδηγό τις καλές εμφανίσεις του στον Παναθηναϊκό, το δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν, ο Μαρίνος Ουζουνίδης προόριζε τον Ανουάρ ως τον ηγέτη της μεσαίας γραμμής του ΑΠΟΕΛ.

Κατέγραψε 23 εμφανίσεις και ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και ενδεχομένως να παρασύρθηκε από το ρεύμα. Με απολαβές 40.000 ευρώ το μήνα (400.000 ευρώ ετησίως) δεν χωράει στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ήδη στην Ισπανία σημειώνουν ότι ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει τον Ιούλιο στις προπονήσεις της Βαγιαδολίδ, αφού ο ΑΠΟΕΛ δεν ενδιαφέρεται να κάνει χρήση την οψιόν αγοράς του, ενώ δεν προτίθεται επιδείξει ενδιαφέρον ακόμα και για ανανέωση του δανεισμού του.

Το συμβόλαιο του Ανουάρ με τη Βαγιαδολίδ εκπνέει τον Ιούνιο του 2023.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ