aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο αναμορφωτής της Ρόζενμποργκ δεν φοβάται τα ρίσκα

ΑΠΟΕΛ: Ο αναμορφωτής της Ρόζενμποργκ δεν φοβάται τα ρίσκα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Στα 54 του χρόνια, ο Κάρε Ινγκεμπρίγκτσεν έφτιαξε καλή καριέρα ως τεχνικός της Ρόζενμποργκ και έδειξε έργο στην ομάδα της πατρίδας του. Μαζί του ήταν που η Ρόζενμποργκ έζησε τις μεγάλες της στιγμές και ήταν αυτός που τη μεταμόρφωσε και την επανέφερε μετά από μια πενταετία (2010 – 2015) στις κατακτήσεις των εγχώριων τίτλων. Ήταν αυτός που βελτίωσε τη φυσική και αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, που εμφύσησε το επιθετικό πνεύμα στην ομάδα και το τέλος της σεζόν βρήκε τη Ρόζενμποργκ να πανηγυρίζει την κατάκτηση του 23ου τίτλου στην ιστορία της, 12 βαθμούς μακριά από τη δεύτερη στην κατάταξη Στρόμσγκοντσετ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Ξεσκόνισμα», ανατροπές (στις ανατροπές) και προκλήσεις

Με την αποχώρησή του από τη Ρόζενμποργκ πήγε στην Οστάνδη, στην οποία όμως τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο θα ήθελε και ζήτησε ο ίδιος τη λύση της συνεργασίας του με τη βελγική ομάδα. Στην προπονητική του καριέρα είδε να ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο αυτή τη φορά, που προερχόταν από την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: 11ος ο Μπεργκ, 16ος ο Ινγκεμπρίγκτσεν, ψηλότερα όλων ο Αυγουστή

Ο ΑΠΟΕΛ δεν του είναι άγνωστος και όπως ο ίδιος είχε δηλώσει παλαιότερα, «ποτέ μου δεν φοβήθηκα να πάρω ρίσκα στην καριέρα μου, είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως προπονητής» κι αυτό φαίνεται πως θα κάνει και τώρα. Μένει μόνο να δούμε αν θα του βγει σε καλό και στον ίδιο, αλλά και στον ΑΠΟΕΛ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ