aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Ακιντόλα δεν είναι η μοναδική «αλμυρή» επιλογή που ενδιαφέρει

ΑΠΟΕΛ: Ο Ακιντόλα δεν είναι η μοναδική «αλμυρή» επιλογή που ενδιαφέρει

Παίκτες οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο με άλλη ομάδα και αποτελούν «αλμυρές» επιλογές επιδιώκει να αποκτήσει ο ΑΠΟΕΛ, ωστόσο μέσα -πάντοτε- στα οικονομικά του πλαίσια.

Πέραν από την πρόταση στην οποία υπέβαλε στην Μίντζιλαντ για τον Νταβίντ Ακιντόλα, βάσει πληροφοριών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Νιγηριανός δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που δεσμεύεται με συμβόλαιο και ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ.

Για παράδειγμα, ο Γάλλος στόπερ Λίντσεϊ Ρόουζ και ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος Λούκας Σάσα, του Άρη Θεσσαλονίκης, επίσης ενδιαφέρουν, αλλά έχουν συμβόλαιο για άλλο ένα έτος. Οι οικονομικές απαιτήσεις, είναι επί της παρούσης πέραν των οικονομικών δυνατοτήτων του ΑΠΟΕΛ. Το παλεύουν οι γαλαζοκίτρινοι, ώστε να βγάλουν άκρη, γνωρίζοντας (και) τα οικονομικά προβλήματα των Θεσσαλονικιών.

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν φοβούνται να δοκιμάσουν και να δοκιμαστούν στη μετεγγραφική περίοδο που διανύουμε, ενώ με ενάμισι μήνα να απομένει μέχρι να ολοκληρωθεί η περίοδος που δικαιούνται οι ομάδες για προσθαφαιρέσεις, είναι ικανοί σε κάποιες περιπτώσεις να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ