aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο «Air» Μπεν Σαχάρ που κάνει (και) του... κεφαλιού του!

ΑΠΟΕΛ: Ο «Air» Μπεν Σαχάρ που κάνει (και) του… κεφαλιού του!

O Μπεν Σαχάρ έρχεται στον ΑΠΟΕΛ κυρίως για έναν σημαντικό λόγο: να δώσει τις λύσεις που δεν είχε πέρσι η ομάδα στο σκοράρισμα, καθώς οι Χαλένιους και Πάβλοβιτς κινήθηκαν σε ρηχά νερά. Μια ματιά στο πλούσιο βιογραφικό του 30χρονου Ισραηλινού στράικερ, αρκεί για να αντιληφθεί κάποιος ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» βάζουν στη μηχανή τους ένα ποιοτικό παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα, κάτι που θα πρέπει ο ίδιος να το αποδείξει εντός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών.

Έναν τέτοιο επιθετικό έψαχνε εδώ και καιρό ο Μαρίνος Ουζουνίδης, και θεωρεί ότι τον βρήκε στο πρόσωπο του Σαχάρ, γι’ αυτό άλλωστε ο ΑΠΟΕΛ επέμενε για την περίπτωσή του. Βασικό του προσόν του έμπειρου φορ θεωρείται η εναέρια κυριαρχία, μια ικανότητα που έχει χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές στην καριέρα του και για να σκοράρει.

Παρά το ύψος του (1,80μ.), θεωρείται εξαιρετικός κεφαλοσφαιριστής, με απίστευτο συγχρονισμό και με τρομερή αίσθηση του χώρου, στοιχεία που επιτρέπουν να τελειώνει με ψυχραιμία τις ευκαιρίες που του δίνονται. Καθόλου τυχαίο άλλωστε που αρκετά από τα γκολ (72 σε 200 συμμετοχές) που πέτυχε με τη φανέλα της Χάποελ Μπερ Σέβα ήταν με το κεφάλι.

Διαθέτει, όμως και άλλα χαρίσματα ως ποδοσφαιριστής, τα οποία ανέλυσε πολύ σωστά στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ», ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Μπεν Σαχάρ. «Διαθέτει τα χαρακτηριστικά που ήθελε ο προπονητής μας. Έχει υψηλό μέσο όρο στο σκοράρισμα, του αρέσει να φλερτάρει με τη γραμμή του οφσάιντ, έχει καλές τοποθετήσεις και μέχρι στιγμή στην καριέρα του αποδεικνύει ότι είναι πολύ καλός και με το κεφάλι».

Τα βίντεο που ακολουθούν, αποδεικνύουν όλα τα πιο πάνω…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ