aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: O αγνώριστος Καρλάο δικαιώνει τον Τραμετσάνι

ΑΠΟΕΛ: O αγνώριστος Καρλάο δικαιώνει τον Τραμετσάνι

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

H αγωνιστική παρουσία του Καρλάο δεν θυμίζει σε τίποτα τον απροσπέλαστο αμυντικό που έδωσε διαπιστευτήρια της αξίας του με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα τα προηγούμενα χρόνια. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δικαίως χαρακτηρίστηκε από αρκετούς ως ένας από τους κορυφαίους στόπερ που φόρεσαν τη γαλαζοκίτρινη φανέλα και πάτησαν το πόδι τους στην Κύπρο την τελευταία εικοσαετία.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός δεν εμπνέει σιγουριά, υποπίπτει σε λάθη και είναι ένας από τους λόγους που ο ΑΠΟΕΛ στην αρχή της χρονιάς είχε σοβαρά κενά στα μετόπισθεν.

Διαβάστε επίσης: Το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του τίτλου μέχρι τα play off

Ο Πάολο Τραμετσάνι τον άφησε στον πάγκο στους αγώνες της 15ης, της 16ης και της 17ης αγωνιστικής κόντρα σε Δόξα, Ανόρθωση και ΑΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε τρεις νίκες με απολογισμό τερμάτων 7-1. Η αποβολή του Νικόλα Ιωάννου στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, άνοιξε στον Καρλάο τον δρόμο της επιστροφής στην ενδεκάδα στα παιχνίδια που ακολούθησαν με Αλκή και Πάφος FC, στα οποία οι γαλαζοκίτρινοι μάζεψαν μόλις ένα βαθμό.

Διαβάστε επίσης: Καταγγέλλει τη διαιτησία για πέραν των 10 σημείων ο ΑΠΟΕΛ

Σαφώς και η ευθύνη για τις βαθμολογικές απώλειες δεν βαραίνει (μόνο) τον Καρλάο, εντούτοις ο Βραζιλιάνος στόπερ προβληματίζει με την απόδοσή του. Περισσότερο γιατί ήταν ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια και κρίνεται πολύ πιο αυστηρά από τους συμπαίκτες του. Ο Καρλάο αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Τορίνο στον ΑΠΟΕΛ. Το συμβόλαιο του με την ιταλική ομάδα εκπνέει στο τέλος της σεζόν και θα είναι ελεύθερος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ