aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο… αγαπημένος σχηματισμός του Ουζουνίδη και η φιλοσοφία του

ΑΠΟΕΛ: Ο… αγαπημένος σχηματισμός του Ουζουνίδη και η φιλοσοφία του

Τη φιλοσοφία επιθετικού ποδοσφαίρου και κυριαρχίας θέλει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός αναφέρθηκε στις σκέψεις του αναφορικά με το σχηματισμό που θα επιλέγει και υπογράμμισε πως δεν έχει τόση σημασία το σύστημα που θα επιλέξει.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως το αγαπημένο του σχήμα είναι το 4-2-3-1 αλλά επισήμανε πως δεν παίζει τόσο ρόλο η διάταξη παρά η φιλοσοφία του κάθε προπονητή. Μάλιστα, τόνισε ότι στις ομάδες που υπήρξε προπονητής επέλεξε άλλα δύο σχήματα όπως το 3-5-2 αλλά και το 4-3-3.

«Μου αρέσει το 4-2-3-1 αλλά έπαιξε και 3-5-2 και 4-3-3. Το κάθε σύστημα έχει τις δικές του παραλλαγές. Δεν είναι τόσο σημαντική η διάταξη αλλά περισσότερο η φιλοσοφία. Ο κάθε προπονητής βλέπει διαφορετικά το ποδόσφαιρο και έχει διαφορετική φιλοσοφία. Αν δεν ήταν έτσι θα ήμασταν όλοι το ίδιο», ήταν το σχόλιο του Ουζουνίδη όταν ρωτήθηκε για τον σχηματισμό που θα επιλέξει.

Εμμέσως πλην σαφώς, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκαθάρισε πως θα προσπαθήσει να περάσει τη δική του φιλοσοφία χωρίς να αλλάξει πολλά πράγματα, καθώς δεν υπάρχει ο χρόνος για να το κάνει.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ