aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ-Ντε Βινσέντι: Η «φωτιά» που τον έκαψε και τα νεύρα του κόσμου

ΑΠΟΕΛ-Ντε Βινσέντι: Η «φωτιά» που τον έκαψε και τα νεύρα του κόσμου

Είναι από τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ που κατά τα τελευταία χρόνια, αγωνιστικά… ζούσε επικίνδυνα και έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου προκάλεσε ουκ ολίγες φορές την τύχη του εκνευρίζοντας τον κόσμο με διάφορα κρούσματα απειθαρχίας και διαδικτυακά «αππώματα».

Έβγαζε τρομερά την εντύπωση προς τα έξω ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η προσωπική του ζωή, πως θα περάσει τον ελεύθερό του χρόνο, τι φωτογραφίες θα ανεβάσει στους λογαριασμούς του στα Social Media και ποια θα είναι η επόμενη αγορά με αντικείμενα που κοστίζουν μία περιουσία για να κάνει το δικό του σόου στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: «Ντε Βινσέντι, βρες ομάδα…», το ίδιο μήνυμα σε Σάβιτς-Χαλένιους

Όλα αυτά, με την προστασία που του παρείχε το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του και ο τεράστιος τζοίρος από τα καλά χρόνια της καριέρας του σε Ελλάδα, Κύπρο και Ντουμπάι. Έτσι, έδινε την εντύπωση πως πολλές φορές (στη δεύτερη θητεία του εννοείται), δεν τον ένοιαζε καθόλου να παίξει μπάλα, ούτε φάνηκε να σεβάστηκε τον Πρόδρομο Πετρίδη ο οποίος αποθέωνε τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό όποτε μιλούσε δημόσια και τόνισε συχνά πως πιστεύει στην αξία του, ότι «θα έλθει η στιγμή που θα θυμίσει τον παλιό καλό Ντε Βινσέντι» και «κανείς δεν πρέπει να την αμφισβητεί».

Έτσι λοιπόν, οι μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, αναπόφευκτα θα αγγίξουν και τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή. Όπως σημείωσε το «Goal» σε προηγούμενο δημοσίευμα το γυαλί έχει ραγίσει και η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έδωσε εντολή στον ατζέντη του Αργεντινού να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του παρά το γεγονός ότι διατηρεί συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ