aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Νταουσβίλι, ο τέταρτος! (το ποσό που δόθηκε στην Ανόρθωση)

ΑΠΟΕΛ: Νταουσβίλι, ο τέταρτος! (το ποσό που δόθηκε στην Ανόρθωση)

Ο Μουρτάζ Νταουσβίλι αποτελεί εδώ και λίγα λεπτά το τέταρτο μετεγγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ. Ο Γεωργιανός μέσος συναντήθηκε πριν από λίγο με τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων στο Αρχάγγελο και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών.

Έτσι, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον ίδιο και τη νέα ομάδα του το μίνι σίριαλ του καλοκαιριού. Στους πρωτευουσιάνους θα είναι συμπαίκτης και πάλι με τους Τονρίκε Οκριασβίλι και Γκιόργκι Κβιλιτάια.

Προηγουμένως, εντός της ημέρας, ο Νταβουσβίλι έλυσε το συμβόλαιό του με την Ανόρθωση, αφού βρέθηκε μεταξύ τους η χρυσή τομή, που ήταν ποσό περίπου 35.000 το οποίο καταβλήθηκε στον σύλλογο της Αμμοχώστου από τον ποδοσφαιριστή.

H ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Murtaz Daushvili. Η συνεργασία είναι διετούς διάρκειας, μέχρι τον Μάιο του 2023. Καλωσορίζουμε τον «Buba» στη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με τη γαλαζοκίτρινη ασπίδα στο στήθος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ