aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Νταουσβίλι με τα μισά λεφτά του Ανουάρ

ΑΠΟΕΛ: Νταουσβίλι με τα μισά λεφτά του Ανουάρ

Μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ η ανακοίνωση της απόκτησης του Μουρτάζ Νταουσβίλι. Ο Γεωργιανός ανασταλτικός μέσος λίγο μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Ανόρθωση βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελο» και έβαλε υπογραφή σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η παροικία των Γεωργιανών στον ΑΠΟΕΛ θα αποτελεί από τρία μέλη, αφού προηγήθηκαν οι προσθήκες των Γκιόργκι Κβιλιτάια και Τορνίκε Οκριασβίλι. Τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι συνυπήρξαν στην Ανόρθωση την προηγούμενη σεζόν, ενώ είναι συμπαίκτες στην εθνική ομάδα της χώρας τους. Ο 32χρονος «κόφτης» πλήρωσε 35.000 ευρώ για να πάρει την ελευθέρας του και να πάει στον ΑΠΟΕΛ, όπου θα έχει αύξηση απολαβών.

Όταν πρωτοήρθε στην Ανόρθωση, το καλοκαίρι του 2019, είχε απολαβές κοντά στις 100.000 ευρώ ετησίως. Το καλοκαίρι του 2020 ζήτησε αύξηση απολαβών, κάτι που έγινε με ταυτόχρονη επέκταση συμβολαίου έως το 2022. Πέρυσι έβαλε στον προσωπικό του λογαριασμό περίπου 140.000 ευρώ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του στον ΑΠΟΕΛ θα κυμαίνονται στις 170.000 ευρώ. Για σκοπούς σύγκρισης καταγράφουμε πως ο Νταουσβίλι θα αμείβεται σχεδόν με τα μισά χρήματα που λάμβανε ο Ανουάρ Τουχαμί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ