aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ντανίλο για πού; Παντού…

ΑΠΟΕΛ: Ντανίλο για πού; Παντού…

Την εξάδα των μετεγγραφών του ΑΠΟΕΛ από την εγχώρια αγορά συμπλήρωσε ο Ντανίλο Κάμπος. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός από τα γαλαζοκίτρινα της ΑΕΛ ντύθηκε στα γαλαζοκίτρινα του ΑΠΟΕΛ και από τη Λεμεσό μετακόμισε στη Λευκωσία.

Η ΑΕΛ έβαλε στο ταμείο της περίπου 120.000 ευρώ και ο 31χρονος ποδοσφαιριστής τέθηκε υπό τις οδηγίες του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Στη θεωρεία ο Ντανίλο είναι ο αντικαταστάτης του Γκάγιας Ζαχίντ στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, αν και δεν είναι μυστικό πως εάν ο Νορβηγός με καταγωγή από το Πακιστάν αποφασίσει να αποδεχθεί την πρόταση που του κατέθεσε ο Πρόδρομος Πετρίδης η πύλη του «Αρχαγγέλου» θα είναι ανοικτή.

Με ανοικτές αγκάλες θα τον υποδεχθεί και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και δεν προκύπτει ούτε καν θέμα συζήτησης για το κατά πόσο θα χωρέσει και τους δύο (σ.σ. Ντανίλο και Ζαχίντ) στην ίδια ενδεκάδα.

Άλλωστε, ο Βραζιλιάνος πρώην άσος της ΑΕΛ αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις από τη μέση και μπροστά. Στην καριέρα του ο Ντανίλο αγωνίστηκε ως ανασταλτικός μέσος (τέσσερις φορές), δημιουργικός μέσος (17 φορές), επιτελικός μέσος (75 φορές), αριστερό χαφ (12 φορές), αριστερό εξτρέμ (24 φορές), δεξί χαφ (33 φορές), δεξί εξτρέμ (14 φορές) ακόμα και επιθετικός κορυφής (πέντε φορές).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ