aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ντανίλο για όλες τις «δουλειές»

ΑΠΟΕΛ: Ντανίλο για όλες τις «δουλειές»

Ενέταξε με συνοπτικές διαδικασίες και τον Ντανίλο στο έμψυχο δυναμικό (συμβόλαιο δύο ετών), κάτι που έρχεται να ενισχύσει την άποψη πως ο μέχρι στιγμής μετεγγραφικός σχεδιασμός στον ΑΠΟΕΛ… δουλεύει ρολόι. Δύο εβδομάδες πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία, τα πλείστα κομμάτια του παζλ πήραν τη θέση τους, με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση, βλέποντας έξι νέα πρόσωπα στις προπονήσεις.

Ο Ελλαδίτης προπονητής είδε χθες άλλη μία υπόδειξή του από την εγχώρια αγορά να υλοποιείται από τη διοίκηση, προσθέτοντας στην επιθετική γραμμή έναν παίκτη που με βάση την περσινή παρουσία στην ΑΕΛ μπορεί να «κουμπώσει» αγωνιστικά με τους υπόλοιπους, κάνοντας εντέλει τη διαφορά. Ο Ντανίλο, Βραζιλιάνος με βελγικό διαβατήριο, αποτέλεσε σημείο αναφοράς στη μεσοεπιθετική γραμμή των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού, δίνοντας λύσεις τόσο ως επιτελικός μέσος όσο και ως εξτρέμ (αριστερά). Στη λήξασα σεζόν αγωνίσθηκε σε 31 αγώνες (πρωτάθλημα, κύπελλο) και πέτυχε 6 τέρματα.

Πρόκειται για γρήγορο και ευκίνητο ποδοσφαιριστή, μπορεί να κρατήσει μπάλα, να ντριμπλάρει και να μοιράσει παιχνίδι, στοιχεία που άρεσαν στον Πουρσαϊτίδη, δίνοντας τη συγκατάθεσή του για την υλοποίηση της μετεγγραφής, με τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη να έρχεται σε συμφωνία με την αντίστοιχη του Ανδρέα Σοφοκλέους. Το γεγονός ότι ο 32χρονος έχει την ευχέρεια να αγωνισθεί σε περισσότερες από μία θέσεις στην επίθεση και «διψά» για διακρίσεις έγειρε τη ζυγαριά προς το μέρος του.

Βλέπετε, στην άλλη πλευρά βρισκόταν ο Γκάγιας Ζαχίντ, ο οποίος εδώ και ένα μήνα δεν έχει απαντήσει στην πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Ντανίλο βρέθηκε χθες στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» και είχε την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, αρχίζοντας τη δουλειά ώστε να δικαιώσει τις προσδοκίες αυτών που τον επέλεξαν για να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ