aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΠΟΕΛ: Νταμπλούχος στο Μπόουλινγκ!

ΑΠΟΕΛ: Νταμπλούχος στο Μπόουλινγκ!

Την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στη σύντομη ιστορία του πανηγυρίζει το τμήμα μπόουλινγκ του ΑΠΟΕΛ και από χθες βράδυ κλείδωσε το νταμπλ. Κέρδισε στο μεγάλο -εξ αναβολής- ντέρμπι την αντίστοιχη του RNB 4-0 και εξασφάλισε με πανηγυρικό τρόπο το πρωτάθλημα, με εφτά βαθμούς διαφορά από τον αντίπαλο της.

Ο ΑΠΟΕΛ χρειαζόταν έναν από τους τρεις πόντους του αγώνα προκειμένου να στεφθεί πρωταθλητής. Οι παίχτες του Κώστα Μίτσιγγα προετοιμάστηκαν κατάλληλα, ψυχολογικά και αγωνιστικά για οποιοδήποτε σενάριο. Έδειξαν, όμως, περίσσια αποφασιστικότητα και συγκέντρωση απ’ το πρώτο παιχνίδι και δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο στον αντίπαλο να αμφισβητήσει την ανωτερότητα τους.

Η ομάδα έκανε το καλύτερο της παιχνίδι και έβαλε πρόωρο τέλος στον αγώνα και κατ’ επέκταση στην υπόθεση τίτλος. Κέρδισαν με διαφορά 1018 κορυνών τον πόντο και μετέτρεψαν τη συνέχεια του αγώνα σε τυπική διαδικασία. Παρά την απέραντη χαρά και δικαίωση από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ομάδα μας παρουσιάστηκε το ίδιο σοβαρή, πήρε τους εναπομείναντες πόντους και έφτασε στην επιβλητική νίκη με 4-0.

Η αρχηγός Γιόλα Παστού και οι υπόλοιποι παίχτες, Βαλάντης Γιακουμή, Θέος Αναστασίου, Κυριάκος Τσουλούπας και Γιώργος Αναστασίου απέδωσαν πολύ καλό μπόουλινγκ. Δεν αγωνίστηκαν οι Μάριος Παναγή, Νικόλας Αναστασίου και Στέφανος Στέφου. Το τμήμα Μπόουλινγκ του ΑΠΟΕΛ ευχαριστεί την ιδιοκτήτρια των προπονητικών εγκαταστάσεων Μαρία Σιημητρά για την εξαιρετική συνεργασία και τη βοήθεια που παρείχε στην ομάδα. Ο πρόεδρος Χριστόφορος Ποταμίτης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συγχαίρουν τον προπονητή Κώστα Μίτσιγγα και όλη την ομάδα για την κατάκτηση του νταμπλ και ταυτόχρονα τους εύχονται περισσότερες επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ