aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Νούνο για καρέ «παλιοσειράς»

ΑΠΟΕΛ: Νούνο για καρέ «παλιοσειράς»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Αλωνεύτης, Βάτερμαν, Μερκής ανανέωσαν και συνεχίζουν. Ποιος μένει; Μα ποιος άλλος από τον φυσικό αρχηγό και ηγέτη της ομάδας; Ο Νούνο Μοράις. 0 35χρονος «captain» έφυγε για τις καλοκαιρινές του διακοπές χωρίς να «κλείσει» το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές. Πρόθεση και των δύο βέβαια είναι όπως ο Νούνο τελειώσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ και κυνηγήσει τον δέκατο τίτλο πρωταθλήματος με τα γαλαζοκίτρινα και άλλη μια ευρωπαϊκή πρόκληση!

Για τον ΑΠΟΕΛ ο Μοράις αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο, γι’ αυτό και εκφράζεται η αισιοδοξία πως το θέμα θα κλείσει θετικά και ο Πορτογάλος μέσος θα βρίσκεται και στη νέα σεζόν στην πρώτη σειρά. Ακόμα κι αν θα πρέπει να αναγνωρίσει πως στα 35 του τα δεδομένα ως προς τη διαχείρισή του (στο αγωνιστικό κομμάτι) θα διαφοροποιηθούν, η παρουσία του και μόνο στην ομάδα σημαίνει πάρα πολλά για τον ΑΠΟΕΛ.

Άλλο τόσο σίγουρο θεωρείται το γεγονός πως ο Νούνο έχει να προσφέρει πολλά στον ΑΠΟΕΛ για άλλον ένα χρόνο ή και για όσο χρειαστεί. Στις αμέσως επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει (θετική όπως πιστεύεται και αναμένεται) εξέλιξη και σ’ αυτό το (μεγάλο) ζήτημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ