aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Νούχιου ο 16ος και… αστερίσκος σε Αλ Τάαμαρι

ΑΠΟΕΛ: Νούχιου ο 16ος και… αστερίσκος σε Αλ Τάαμαρι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Άντχε Νούχιου ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και χθες βράδυ, ανακοινώθηκε η απόκτησή του. Η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών είναι διετούς διάρκειας και αποτελεί τη 16η μετεγγραφή του ΑΠΟΕΛ.

Υπενθυμίζουμε πως αποκτήθηκαν προηγουμένως οι Φράνσις Ουζόχο, Μιγκέλ Σίλβα , Απόστολος Τσιλιγγίρης, Ράφαελ Σάντος, Κώστας Αποστολάκης, Μάριους Λουντεμό, Βίκτωρας Κλωναρίδης, Μπεν Σαχάρ, Ντιμερσί Εντονγκαλά, Ομέρ Ατζίλι, Κάρλος Ντίας, Εμίλιο Ενσούε, Αρτούρ Ζορζ, Ανουάρ Τουχαμί και Αντρέ Ζεράλδες.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ουζουνίδης και πειρασμοί

Ο 31χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής που θα αγωνίζεται με τον αριθμό 9, σήμερα θα βρεθεί στο ΓΣΠ και θα παρακολουθήσει διά ζώσης τη νέα του ομάδα. Με την εν λόγω προσθήκη, ο ΑΠΟΕΛ κατά πάσαν πιθανότητα θα βάλει «τελεία». Εκτός κι αν έλθει συμφέρουσα πρόταση και συναινεί ο Μούσα Αλ Τάαμαρι, τότε θα πωληθεί και στη θέση του θα αποκτηθεί άλλος παίκτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ