aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Νοσοκομείο «Αρχάγγελος»

ΑΠΟΕΛ: Νοσοκομείο «Αρχάγγελος»

Δεν λέει να αδειάσει το ιατρικό δελτίο και ο ΑΠΟΕΛ να βρει την… υγειά του. Από την περίοδο προετοιμασίας, ταλαιπωρούν σε σημαντικό μάλιστα βαθμό τα πολλά και απανωτά προβλήματα τραυματισμών, με τους πλείστους ποδοσφαιριστές, είτε για μικρό ή για μεγάλο διάστημα, να βρίσκονται εκτός επιλογών. Είναι απίστευτη η κακοδαιμονία που αντιμετωπίζουν οι γαλαζοκίτρινοι από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, με την τεχνική ηγεσία να αναγκάζεται στη συντριπτική πλειονότητα των έως τώρα αναμετρήσεων να ανακατεύει διαρκώς την τράπουλα προκειμένου να βρει τις δέουσες λύσεις. Πότε στην άμυνα, πότε στο κέντρο, πότε στην επίθεση. Σε όλες τις αναμετρήσεις «πήγε» με κουτσουρεμένη ομάδα.

Ενδεικτικό είναι το στατιστικό στοιχείο που λέει πως με εξαίρεση τον Φακούντο Σαμπάλα, κανένας άλλος εκ των 28 συνολικά παικτών που χρησιμοποιήθηκαν στο τρέχον πρωτάθλημα, δεν κατέγραψε χρόνο συμμετοχής και στα εννέα πρώτα ματς. Συν τοις άλλοις, τρεις μόλις μήνες μετά την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου, στον ΑΠΟΕΛ είδαν τον Ράφαελ Σάντος να αποκομίζει αποκόλληση μυός πάνω από το γόνατο, μία πολύ σπάνια περίπτωση στο ποδόσφαιρο, χάνοντας μοιραία το υπόλοιπο της σεζόν.

Πάμε πιο κάτω: Ενόψει του αγώνα της 10ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ, ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του είναι αναγκασμένοι να προετοιμάσουν το πλάνο τους, χωρίς να υπολογίζουν άλλη μία φορά στον Κάμπος Ντανίλο. Ο Βραζιλιάνος δεν προλαβαίνει το ντέρμπι της επόμενης Δευτέρας και «τρέχει» για να προλάβει το τελευταίο ματς του α΄γύρου με αντίπαλο την Ομόνοια. Το ιατρικό δελτίο έχει και συνέχεια: Οι Μουρτάζ Νταουσβίλι, Άντον Μάγκλιτσα ήταν και παραμένουν σε άλλο ένα ματς εξαιρετικά αμφίβολοι. Με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα, οι πιθανότητες δεν είναι το μέρος τους για το προτελευταίο παιχνίδι του α΄ γύρου.

Την ίδια ώρα, η κατάσταση του Τόμας ντε Βινσέντι θα αξιολογηθεί εκ νέου ώστε να διαφανεί κατά πόσον θα κερδίσει μία θέση στην αποστολή για πρώτη φορά μετά τον αγώνα της πρεμιέρας! Θέλετε και άλλα; Οι Φακούντο Σαμπάλα, Ντιεμερσί Εντονγκαλά ακολούθησαν πολύ πιο συντηρητικό πρόγραμμα την τρέχουσα εβδομάδα ώστε να μην τεθεί  υπό αμφισβήτηση η συμμετοχή τους στον αγώνα με την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ