aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Νίκη για να σηκώσει κεφάλι

ΑΠΟΕΛ: Νίκη για να σηκώσει κεφάλι

Ανεξαρτήτως των απουσιών, του σχηματισμού και των ποδοσφαιριστών που θα επιλεγούν για να αγωνισθούν στον αποψινό αγώνα, η ουσία είναι μία: Οποιοδήποτε αποτέλεσμα που δεν θα εξαργυρωθεί με τους τρεις βαθμούς, θα συνιστά τεράστια αποτυχία. Και μην οδηγηθεί αβίαστα το μυαλό σας πως στον ΑΠΟΕΛ υποτιμούν την ΠΑΕΕΚ. Απεναντίας, υπάρχει σεβασμός στη νεοφώτιστη ομάδα της Κερύνειας, η οποία έδειξε τα δόντια της, «φωνάζοντας» ότι δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία για κανέναν.

Οι γαλαζοκίτρινοι ωστόσο, μετά το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας τους στην Α’ Κατηγορία, δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα. Μετρούν ήδη εννέα. Δηλώνουν ότι θα μπουν αποφασιστικά στο παιχνίδι, θα επιβάλουν τους δικούς τους «κανόνες», φτάνοντας -αν είναι δυνατόν- σε γρήγορο γκολ, το οποίο θα αποβάλει την πίεση και το άγχος. Το (βαθμολογικό) ταμείο είναι μείον, βλέπετε, γεγονός που φέρνει άπαντες προ των ευθυνών τους.

Η νίκη-πρόκριση επί της Νέας Σαλαμίνας την περασμένη Τετάρτη στον θεσμό του Κυπέλλου, η αλήθεια είναι πως ελάφρυνε το κλίμα στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», προσέδωσε ηρεμία και το κυριότερο ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση των παικτών. Κάτι που… έλαμψε μετά το γκολ που πέτυχε ο Λέο Νατέλ, το πρώτο παρεμπιπτόντως της ομάδας μετά από οργανωμένη επίθεση. Ένα τέρμα που αποτέλεσε σημείο αναφοράς και βεβαίως, ήλθε να ενισχύσει την άποψη ότι ο φετινός ΑΠΟΕΛ διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, φτάνει να «κουμπώσουν» μεταξύ τους ώστε οι καλές μονάδες να σχηματίσουν μία ομάδα με αρχή, μέση και τέλος στο παιχνίδι της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ