aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Νεόφυτος Μιχαήλ με αστερίσκο στο συμβόλαιο

ΑΠΟΕΛ: Νεόφυτος Μιχαήλ με αστερίσκο στο συμβόλαιο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στην κατηγορία των παικτών που αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού, βρίσκεται και ο Νεόφυτος Μιχαήλ. Ο 26χρονος τερματοφύλακας, όμως, με βάση τη συμφωνία που επιτεύχθηκε το περασμένο καλοκαίρι με τον Αστέρα Τρίπολης, επιστρέφει στον ΑΠΟΕΛ με το πέρας της επόμενης σεζόν.

Δηλαδή, ο δανεισμός του στην ομάδα της Αρκαδίας είναι διετής και όχι μονοετής. Στην ανακοίνωση που είχε εκδοθεί στις 9 Ιουλίου 2019 σημειωνόταν, πάντως, ότι οι γαλαζοκίτρινοι έχουν υπό προϋποθέσεις το δικαίωμα τερματισμού της συμφωνίας δανεισμού το ερχόμενο καλοκαίρι, χωρίς να δίνονται λεπτομέρειες. Υπάρχει, δηλαδή, αστερίσκος.

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αποτελεί τη δεύτερη επιλογή τερματοφύλακα στον Αστέρα Τρίπολης. Βρίσκεται στη… σκιά του Νίκου Παπαδόπουλου, μετρώντας 3 μόλις συμμετοχές, 1 στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο. Ο Κύπριος πορτιέρο, υπενθυμίζουμε, πριν από οκτώ μήνες είχε επεκτείνει τη συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι και τον Μάιο του 2022. Τη σεζόν 2018-19, είχε αγωνιστεί εκ νέου στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ