aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Νέο φιλικό παιχνίδι με λιγότερα… πειράματα

ΑΠΟΕΛ: Νέο φιλικό παιχνίδι με λιγότερα… πειράματα

Το τρίτο φιλικό παιχνίδι επί βουλγάρικου εδάφους και τέταρτο συνολικά, δίνει AΠΟΕΛ στο Πράβετς όπου διανύει το βασικό σκέλος της προετοιμασίας του. Στις 18:00 (Cablenet1) αντιμετωπίζει τη σαφώς πιο έτοιμη Πίριν Μπλαγκόεβγκραντ (άρχισε το πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της Βουλγαρίας), με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να περιορίζει τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θα χρησιμοποιήσει σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά. Το είπε εξάλλου και ο ίδιος, μετά την ήττα από την Μπέι Σαχνίν (0-1).

Με άλλο ένα φιλικό να απομένει στη Βουλγαρία, την Πέμπτη με την Αλ Νασρ (18:00), είναι επόμενο Ελλαδίτης προπονητής να «μαζεύει» το ροτέισον, δίνοντας μεγαλύτερο πλέον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που προορίζει για να τραβήξουν το μεγαλύτερο κουπί στη νέα σεζόν. Εννοείται ότι θα αρχίσει να γίνεται πολύ πιο απαιτητικός από τους παίκτες του, ζητώντας να βγουν συγκεκριμένες πτυχές της δουλειάς που γίνεται στο Πράβετς. Ιδιαίτερα στον μεσοεπιθετικό τομέα.

Η κατάσταση των Τορνίκε Οκριασβίλι και Ισάμ Τσεπάκ που ενσωματώθηκαν προσφάτως στην αποστολή αξιολογείται από το τεχνικό τιμ και αναλόγως θα κριθεί κατά πόσον θα αγωνισθούν στο σημερινό φιλικό. Δεν θα αγωνισθεί σε άλλο ένα φιλικό ο Τζο Γκάρνερ (ενοχλήσεις στο γόνατο), το ίδιο και ο Βούγιαντιν Σάβιτς (μυικό πρόβλημα).

Ο Γιάννης Σατσιάς μετρά αντίστροφα για να μετρήσει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής μετά την επέμβαση που έκανε προ μηνών, σταδιακά ανεβάζει ρυθμό ο Σταύρος Γαβριήλ. Υπενθυμίζουμε πως στο προηγούμενο φιλικό, για προληπτικούς λόγους δεν έπαιξε ο Χρίστος Γουίλερ. Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ, επιστρέφει στην Κύπρο την Παρασκευή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ