aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Νέο «χρυσό» deal με την Cablenet (αποκαλυπτικές λεπτομέρειες)

ΑΠΟΕΛ: Νέο «χρυσό» deal με την Cablenet (αποκαλυπτικές λεπτομέρειες)

Μία «ανάσα» από νέο «χρυσό» deal με την συνδρομητική πλατφόρμα της Cablenet είναι ο ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέφερε ο δημοσιογράφος του «Goal», Ανδρέας Μαύρος στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» απομένουν λεπτομέρειες για να επεκταθεί η συνεργασία των γαλαζοκιτρίνων με την Cablenet για άλλα δύο χρόνια.

Το υφιστάμενο συμβόλαιο που διατηρεί ο ΑΠΟΕΛ με την Cablenet έχει ισχύ για 3+2 χρόνια. Η τριετία  ολοκληρώνεται το Μάη του 2022, αλλά η τηλεοπτική πλατφόρμα έχει στα χέρια της «παράθυρο» ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν πρόθεση της Cablenet είναι να προχωρήσει σύντομα σε πρόωρη επέκταση της συνεργασίας έως το Μάη του 2024.

Το «χρυσό» deal θα αποφέρει στον ΑΠΟΕΛ, τουλάχιστον, 6.000.000 ευρώ, καθώς με βάση το υφιστάμενο συμβόλαιο το κέρδος των γαλαζοκιτρίνων είναι 3.000.000 τον χρόνο. Επομένως, σε περίπτωση ανανέωσης θα είναι κατά ελάχιστον άλλα 3.000.000 ετησίως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ