aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Νέα» τράπουλα από τον Χατζηλούκα

ΑΠΟΕΛ: «Νέα» τράπουλα από τον Χατζηλούκα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ενδιαφέρον και μεγάλο μάλιστα θα έχουν και οι επιλογές του Λούκα Χατζηλούκα για τον αγώνα με τη Σεβίλλη, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης (12/12) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Βέβαια, κάποια πράγματα δεν μπορούν και δεν γίνεται ν’ αλλάξουν, ωστόσο κάποιες αλλαγές πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Η λογική λέει πως Μπέλετς, Μιχαήλοβιτς, Μερκής, Ιωάννου, Μάτιτς, Αλ Τάαμαρι, και ο Εφραίμ, θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα, από εκεί και πέρα άγνωστες είναι οι βουλές του Χατζηλούκα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η πρεμιέρα και τα «δώρα» από τον Λούκα

Στους πιο πάνω θα βρισκόταν και ο Βούρος, ωστόσο η συμμετοχή του Ελλαδίτη κεντρικού αμυντικού, στην αποστολή, είναι ακόμα αμφίβολη. Από εκεί και πέρα πολλά θα εξαρτηθούν από τις επιλογές που θα κάνει στο οργανωτικό κομμάτι, αλλά και το πώς θα χρησιμοποιήσει τον Μούσα Αλ Τάαμαρι. Αν θα τον τοποθετήσει πίσω από τον επιθετικό ή αν θα τον διατηρήσει στο δεξί άκρο. Εκεί όπου θέση βασικού διεκδικεί ο Γιάκολις!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ