aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Nέα σενάρια με Σάβιτς

AΠΟΕΛ: Nέα σενάρια με Σάβιτς

Επιβεβαιώνουν στην Σερβία το γεγονός πως ο Βούγιαντιν Σάβιτς βρίσκεται προ των πυλών του ΑΠΟΕΛ, εντούτοις υπογραμμίζουν ότι δεν υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στους γαλαζοκίτρινους και τον Ερυθρό Αστέρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας mozzartsport.com η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς σεβόμενη την προσφορά του 29χρονου κεντρικού αμυντικού έλαβε την απόφαση να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή στον ΑΠΟΕΛ και δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ΑΠΟΕΛ και Ερυθρός Αστέρας συζητούν το ενδεχόμενο δανεισμού του Σάβιτς για ένα χρόνο με τους γαλαζοκίτρινους να έχουν το δικαίωμα αγοράς του το ερχόμενο Καλοκαίρι έναντι ενός ποσού, εντούτοις δεν αποκλείεται να προκύψει διαφορετική συμφωνία. Το σενάριο απόκτησης του Σάβιτς με ελευθέρα μετεγγραφή για ένα μικρό ποσό και τον Ερυθρό Αστέρα να διατηρεί ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησής του.

Διαβάστε επίσης: Τινάζει την μπάνκα με πρόταση €500.000 για Καζού

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα και όπως σημειώνει η ιστοσελίδα mozzartsport.com πολύ πιθανόν στην τελική απόφαση να παίξει ρόλο η άποψη του ίδιου του Σάβιτς. Με βάση τις πληροφορίες που φτάνουν και από την Σερβία πολύ δύσκολα δεν θα ολοκληρωθεί το deal με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος: «Αστεία πράγματα! Αφού είναι λαλίστατοι, ας μας εξηγήσουν τι γίνεται»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ