aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Νέα σενάρια από Ιταλία για Σκουφέτ

ΑΠΟΕΛ: Νέα σενάρια από Ιταλία για Σκουφέτ

Δύο περίπου εβδομάδες μετά τα πρώτα σενάρια για ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων για απόκτηση του τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ Σιμόνε Σκουφέτ, νέο δημοσίευμα από την Ιταλία αποκαλύπτει ενδιαφέρον μιας ακόμα ομάδας για την περίπτωση του.

Μετά την ΣΠΑΛ λοιπόν, στον… χορό για απόκτηση του Ιταλού τερματοφύλακα μπαίνει και η Βιτσέντζα, η οποία είναι μια από τις ομάδες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, που πιστεύει ότι ο Σκουφέτ μπορεί να είναι η λύση στο πρόβλημα της να δέχεται εύκολα γκολ.

Όπως και η ΣΠΑΛ, έτσι και η Βιτσέντζα, αγωνίζεται στη Serie B, και είναι αυτή τη στιγμή στην 20η και τελευταία θέση της βαθμολογίας, στο -13 από την έξοδο από τη ζώνη του υποβιβασμού, με 7 βαθμούς σε 17 ματς.

Το δημοσίευμα:

Η Βιτσέντζα ενδιαφέρεται για τον Σκουφέτ.

Ο Σιμόνε Σκουφέτ έχε κερδίσει φανέλα βασικού στον ΑΠΟΕΛ και στην Ιταλία υπάρχουν ομάδες που τον πιστεύουν, ότι μπορεί να είναι η λύση στο πρόβλημα τους να δέχονται εύκολα γκολ. Μια από τις ομάδες αυτές μπορεί να είναι η Βιτσέντζα, η οποία είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον πρώην τερματοφύλακα της Ουντινέζε. Ο Σκουφέτ έπαιξε σε οκτώ ματς μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Με αυτόν κάτω από τα δοκάρια ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε δύο νίκες, ενώ μέτρησε έξι ισοπαλίες και δύο ήττες.

Capture

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ