aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα: O MVP, η κρίσιμη φάση και η διαιτησία

ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα: O MVP, η κρίσιμη φάση και η διαιτησία

Το τέταρτο γκολ που πέτυχε ο Λούκας Σόουζα στο τρέχον πρωτάθλημα, ήταν καθοριστικό ώστε να πάρει ο ΑΠΟΕΛ τη νίκη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα με 2-1. Ο Βραζιλιάνος, ενήργησε ως πολύ καλός επιθετικός στο 79ο λεπτό. Είδε την μπάλα να παίρνει τροχιά προς το μέρος του, τοποθέτησε σωστά το κορμί του, πήρε καλύτερη θέση από τον αντίπαλο αμυντικό και με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Τάσο Κίσσα.

Η κρίσιμη φάση

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από αυτήν που έφερε το νικητήριο τέρμα για τους γηπεδούχους. Δώδεκα λεπτά μετά την ισοφάριση των φιλοξενούμενων (και στη δεύτερη φορά που απείλησαν την αντίπαλη εστία μετά το 1-1), πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ, διατήρησαν το προβάδισμα έως το φινάλε, φτάνοντας στη 10η (και πολύ δύσκολη) νίκη στο πρωτάθλημα.

Η διαιτησία

Ο διαιτητής, Ιωάννης Αναστασίου, ήταν κοντά στις φάσεις. Οι πλείστες υποδείξεις του ήταν ορθές, κάτι που βοήθησε στην εξέλιξη του 90λεπτου καθώς δεν φορτώθηκαν με νεύρα οι παίκτες των δύο ομάδων. Δεν έκανε χρήση της κίτρινης κάρτας, κάτι που θα μπορούσε όμως να πράξει σε δύο τουλάχιστον φάσεις. Δεν καταγράφηκε το μεγάλο λάθος από τους βοηθούς διαιτητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ