aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΠΟΕΛ: Νέα νίκη στο μπόουλινγκ

ΑΠΟΕΛ: Νέα νίκη στο μπόουλινγκ

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τους Aradippou Bowlers με 4-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Μπόουλινγκ και πέτυχε το δυο στα δυο.

Οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάστηκαν πολύ ανώτερη από τον αντίπαλο της και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα να αμφισβητηθεί αυτό. Οι γαλαζοκίτρινοι έπιασαν υψηλή απόδοση από το πρώτο παιχνίδι και τη διατήρησαν μέχρι τέλους.

Οι Βαλάντης Γιακουμής και Θέος Αναστασίου εμφανίστηκαν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πάρα πολύ καλοί και βοήθησαν τα μέγιστα την ομάδα να ζευγαρώσει τις επιτυχίες της. Την πρώτη του συμμετοχή πραγματοποίησε ο Στέφανος Στέφου, ο οποίος έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία και έτοιμος να προσφέρει στην προσπάθεια της ομάδας για υλοποίηση των στόχων της.

Σε μια άλλη εξέλιξη, η αρχηγός του τμήματος Γιόλα Παστού επιστρέφει σήμερα από τη Βουλγαρία, όπου συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά της Σόφιας. Η Γιόλα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και προκρίθηκε μέχρι τα προημιτελικά του τουρνουά, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τις μεγάλες ικανότητες της.

Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτελούσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τους επερχόμενους Παγκόσμιους αγώνες του Κατάρ (2-9 Δεκεμβρίου), στους οποίους η αρχηγός του ΑΠΟΕΛ θα εκπροσωπήσει την Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ