aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ναυαγεί το σχέδιο με τους Ατζίλι και Ζεράλντες

ΑΠΟΕΛ: Ναυαγεί το σχέδιο με τους Ατζίλι και Ζεράλντες

Λίγους μήνες πίσω. Ο ΑΠΟΕΛ αποκτούσε τον εξτρέμ Ομέρ Ατζίλι και λίγο αργότερα τον πλάγιο μπακ Αντρέ Ζεράλντες. Το σχέδιο έμοιαζε ιδανικό. Οι γαλαζοκίτρινοι ενέταξαν στο ρόστερ τους τη δεξιά πτέρυγα της πρωταθλήτριας Ισραήλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ και έτσι, αφού ο ένας ήξερε το παιχνίδι του άλλου απ’ έξω και ανακατωτά, έμοιαζαν ιδανικό δίδυμο.

Φτάσαμε όμως στον Ιανουάριο και τίποτα δεν πήγε σύμφωνα με το πλάνο, ενώ αμφότεροι παρουσιάζονται έτοιμοι να επιστρέψουν στη γειτονική χώρα και μάλιστα, δεν θα λείψουν σε κανένα.

Όπως έχει διαρρεύσει τα έχουν βρει σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου της Λευκωσίας, που σύμφωνα με πληροφορίες απαλλάσσεται από το υψηλό συμβόλαιο των δύο παικτών. Αν επιβεβαιωθεί μέσω της ανακοίνωσης, θα γίνουν τρεις οι αποχωρήσαντες καθώς προηγήθηκε ο τερματισμός της συνεργασίας με τον Μάικ Γένσεν.

Έτσι, για την εγγραφή άλλων δύο αποκτημάτων πέραν των Τζο Γκάρνερ και Τζακ Μπερν δεν θα χρειαστεί άλλη διαγραφή από τον κατάλογο Α, καθώς υπήρχε θέση κενή μετά τη μετεγγραφή του Μούσα Αλ Τάαμαρι στη Λέουβεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ