aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Νατέλ παρόντος, αλλάζει τα πιόνια ο Αυγουστή

AΠΟΕΛ: Νατέλ παρόντος, αλλάζει τα πιόνια ο Αυγουστή

Με τον Λέο Νατέλ να ανεβάζει ρυθμούς στην προπόνηση της Παρασκευής και να αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητές του για να αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (24/10) με τον Άρη, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους με απογευματινή προπόνηση το Σάββατο και θα διαφανεί ποιοι θα προλάβουν να μπουν στο λεωφορείο που θα μεταφέρει την αποστολή στη Λεμεσό. Αυξημένες πιθανότητες έχει ο Άντον Μάγκλιτσα, ενώ δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να παρθεί ρίσκο με τον Μουρτάζ Νταουσβίλι, καθώς ο τραυματισμός του Γεωργιανού στον αστράγαλο είναι «ύπουλος».

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δύσκολα θα αλλάξει τον σχηματισμό 3-5-2 που μονιμοποίησε, όμως είτε θα αλλάξει είτε θα μετακινήσει κάποια από τα «πιόνια» του. Ο Νατέλ θα πάρει θέση δίπλα στον Κβιλιτάια στη γραμμή κρούσης, ο Οκριασβίλι θα είναι σε ρόλο επιτελικού μέσου με τον Λουντεμό να πλαισιώνει τον Σόουζα στα χαφ.  

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ