aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Ναι» για Μιγκέλ Σίλβα, τρέχει και για δεύτερο, τι ισχύει με Ουζόχο

ΑΠΟΕΛ: «Ναι» για Μιγκέλ Σίλβα, τρέχει και για δεύτερο, τι ισχύει με Ουζόχο

ΤOY ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ δεν αναζητούν έναν τερματοφύλακα, αλλά δύο. Ο Βιντ Μπέλετς επέστρεψε στη Σαμπντόρια και ο (γεμάτος επιτυχίες) κύκλος του Μπόι Βάτερμαν, τελεσίδικα ολοκληρώθηκε. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, θέλει το νέο δίδυμο για τη θέση κάτω από τα δοκάρια να είναι του ίδιου επιπέδου ώστε να υπάρχει συναγωνισμός, επιλέγοντας τον καλύτερο σε κάθε παιχνίδι.

Ένας εξ αυτών που έτυχε θετικής αξιολόγησης και βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υποψηφίων, λοιπόν, είναι ο Μιγκέλ Σίλβα. Κοινοποιήθηκε το ενδιαφέρον στον 25χρονο Πορτογάλο και εντός 48 ωρών θα σταλεί πρόταση. Οι συμβατικές δεσμεύσεις του υψηλόσωμου τερματοφύλακα (1.90μ.) με τη Βιτόρια Γκιμαράες εκπνέουν σε δύο χρόνια, με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να διερευνά το καθεστώς που θα αποκτηθεί. Επιθυμία είναι να αποκτηθεί με ελευθέρα, λόγω της προοπτικής, των πολύ καλών συστάσεων και του νεαρού της ηλικίας του.

Ο σύλλογος της Πορτογαλίας παρουσιάζεται θετικός για την παραχώρηση του Μιγκέλ Σίλβα. Οι ιθύνοντες στην Γκιμαράες είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν την παραχώρησή του, αφού αναζητούν άλλη επιλογή. Απόφαση που λήφθηκε προ τριών μηνών, όπως γράφουν στην Πορτογαλία.  Είχε αγωνιστεί σε 14 αγώνες τους πρώτους μήνες της φετινής σεζόν (5 στο πρωτάθλημα, 8 στο Γιουρόπα και 1 στο κύπελλο). Η τελευταία του συμμετοχή είναι στις 12 Δεκεμβρίου και δη, τη νίκη στη Φρανκφούρτη επί της Άιντραχτ με 3-2 για το Γιουρόπα Λιγκ. Από τότε είναι μονίμως στον πάγκο και προσφάτως, προέκυψε η διαρροή της πληροφορίας ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Τη σεζόν 2017-18 κατέγραψε 16 συμμετοχές και την αμέσως επόμενη 11. Πριν από την Γκιμαράες βρισκόταν στη Βιζέλα, ενώ ήταν διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας Κ21.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Θρύλος… υπό κατασκευή. Όσα έγιναν, τι επείγει και η βασική επιδίωξη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του, έχουν υπόψη άλλους τρεις τερματοφύλακες. Εν ολίγοις, προετοιμάζουν το έδαφος και για τον επόμενο που θα περάσει το κατώφλι στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Κίνηση που σχετίζεται με τον Φράνσις Ουζόχο και δη, με το γεγονός πως η υπόθεση παραμένει στάσιμη ένεκα της άσχημης κατάστασης στη Λα Κορούνια. Δεν υπάρχει διοίκηση, δεν υπάρχει άνθρωπος για να συνεννοηθούν. Εάν δεν διαφοροποιηθεί κάτι τις επόμενες δύο εβδομάδες, τότε στον ΑΠΟΕΛ θα εγκαταλείψουν την επιλογή του Νιγηριανού και θα προχωρήσουν τάχιστα σε άλλον που αξιολογήθηκε θετικά.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η επόμενη συνάντηση με Αλ-Τάαμαρι και η σκέψη για Ζαχίντ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ