aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Να σπάσει τη φετινή «κατάρα»

ΑΠΟΕΛ: Να σπάσει τη φετινή «κατάρα»

Ο ΑΠΟΕΛ, ψάχνει το πρώτο μεγάλο αποτέλεσμα στο ΓΣΠ προκειμένου να αλλάξει άρδην το κλίμα, να «χτίσει» σερί, καλύπτοντας το χαμένο βαθμολογικό έδαφος. Οι εκτός έδρας νίκες που επιτεύχθηκαν με τον νέο προπονητή απέναντι σε Αχυρώνα/Ονήσιλο (κύπελλο) και Ακρίτα (πρωτάθλημα), αποτελούν καλή αφετηρία. Ωστόσο, τα τρίποντα που σαφώς, εκτός από βαθμολογική σημασία, μετρούν διπλά στον τομέα ψυχολογίας αφού είναι ικανά να ανυψώσουν για καλά το ηθικό των παικτών, πηγάζουν από 90λεπτα όπως το αυριανό.

Νίκη σε ντέρμπι και μάλιστα απέναντι στην ΑΕΚ, ομάδα που πήρε πριν από πέντε μήνες μέσα από τα χέρια του ΑΠΟΕΛ το δεύτερο εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα έχει σπουδαία σημασία. Αρχικά, η ομάδα της Λευκωσίας θα σπάσει τη φετινή «κατάρα», μετρώντας τους πρώτους τρεις βαθμούς ως γηπεδούχος, αποβάλλοντας πίεση και άγχος που άρχισε να βαραίνει τα πόδια των παικτών.

Αυτομάτως, θα υποσκελίσει βαθμολογικά τους Λαρνακείς (+2) και θα τεθεί στην αφετηρία για την προετοιμασία του αμέσως επόμενου μεγάλου παιχνιδιού με τον Απόλλωνα, υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ενδεχόμενη νίκη, επίσης, θα είναι δείγμα πως η «ανακατασκευή» που έχουν επιχειρήσει καλοκαιριάτικα οι γαλαζοκίτρινοι, έχει προοπτική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ