aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Να σώσουν μια καταστροφική χρονιά

AΠΟΕΛ: Να σώσουν μια καταστροφική χρονιά

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ο  μοναδικός στόχος που έμεινε στο ΑΠΟΕΛ, αν θέλει να βγει Ευρώπη, είναι ο θεσμός του Κυπέλλου. Οι παίκτες του Σάββα Πουρσαιτίδη είναι με την πλάτη στον τοίχο και αν θέλουν να σώσουν μια χρονιά που μοιάζει, αλλά και είναι καταστροφική, θα πρέπει να βρουν τον τρόπο στα δυο 90λεπτα, ή ίσως και σε κάτι παραπάνω αν χρειαστεί παράταση, να παρατάξουν πάθος και να δείξουν θέληση.

Το Κυπριακό στοιχείο είναι μια σημαντική παράμετρος τόσο για τους γαλαζοκίτρινους όσο και για τους πράσινους. Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να βρει τρόπο να βγάλει εκτός παιχνιδιού την αριστερή πλευρά της Ομόνοιας, αλλά και παράλληλα να γίνει απειλητική για την εστία του Φαμπιάνο.

Πολλοί περιμένουν πως σήμερα θα δούμε έναν ΑΠΟΕΛ πολύ διαφορετικό στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ. Ένα 20λεπτο περίπου μετά της 8 θα ξέρουμε αν όλα αυτά που περιμένουν οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων θα γίνουν πραγματικότητα και θα έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία ο επαναληπτικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ