aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Να μάζεψουν τα κομμάτια τους και να αποδείξουν ότι θέλουν να μείνουν

ΑΠΟΕΛ: Να μάζεψουν τα κομμάτια τους και να αποδείξουν ότι θέλουν να μείνουν

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Οι δυο αγώνες του ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια, αν και είναι ακόμα στην φάση των προημιτελικών, είναι δυο μεγάλοι τελικοί. Αν οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν μέχρι και το τέλος να έχουν ένα κίνητρο για την φετινή χρόνια θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να προκριθούν. Είναι αναγκασμένοι να μαζέψουν τα κομμάτια τους, μετά την ήττα από την Ομόνοια για το πρωτάθλημα και να αλλάξουν πρόσωπο.

Ο Σάββας Πουρσαιτίδης έχει πολλά να φτιάξει για τον αγώνα της Τέταρτης. Πρώτα από όλα θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να γίνει απειλητική η ομάδα του. Αν είδε κάποιος τον αγώνα με την Ομόνοια, αυτό που κράτησε περισσότερο είναι η αδυναμία στο να δημιουργήσει απέναντι στους πράσινους. Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ ξέρει καλά πως αν επαναληφθεί μια τέτοια απόδοση και στον αγώνα της Τετάρτης, δύσκολα θα έχει ελπίδες για να περάσει στον επόμενο γύρο.

Οι δυο αγώνες με την Ομόνοια σίγουρα είναι για όλους τους παίκτες ένα τεστ δυνατοτήτων. Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν πως αν θέλουν κάποιοι να μείνουν και του χρόνου στον «Αρχάγγελο» θα πρέπει να το αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ