aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΑΠΟΕΛ: Να διευρύνει το σερί και να πάρει «εκδίκηση» από τον «αιώνιο»

ΑΠΟΕΛ: Να διευρύνει το σερί και να πάρει «εκδίκηση» από τον «αιώνιο»

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει (28/12, 19:00) την Ομόνοια για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος και οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να πάρουν «εκδίκηση» από την ήττα του πρώτου γύρου και παράλληλα να συνεχίσουν το νικηφόρο του σερί.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ:

«Η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με την Ομόνοια για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Basket League αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο για τον ΑΠΟΕΛ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι Cytavision Sports 6.

Με νίκη θέλει να αποχαιρετήσει το 2018 η καλαθοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Οι λόγοι είναι σημαντικοί. Να πάρει «εκδίκηση» για την ήττα του πρώτου γύρου, να διευρύνει το σερί σε 4 αγώνες και ταυτόχρονα να μείνει στα ψηλά της βαθμολογίας.

Οι νίκες απέναντι σε ΑΕΛ, ΕΘΑ και ΕΝΠ δημιούργησαν πολύ καλό κλίμα στις τάξεις της ομάδας των γαλαζοκίτρινων, στοιχείο που θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί για να πάρει ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνος.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ