aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Μουρμούρα» για Βάλεντιτς, τον στηρίζει η διοίκηση της Μπότεφ

ΑΠΟΕΛ: «Μουρμούρα» για Βάλεντιτς, τον στηρίζει η διοίκηση της Μπότεφ

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια των φίλων της Μπότεφ Πλόβντιβ μετά την τρίτη διαδοχική ήττα της ομάδας τους για το πρωτάθλημα, το περασμένο Σαββάτο, αυτή τη φορά εντός έδρας από την Άρντα (0-2).

Η Μπότεφ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του βουλγαρικού πρωταθλήματος και έχει ήδη ξεκινήσει η… μουρμούρα από τους οπαδούς της ομάδας προς το πρόσωπο του Αζρούντιν Βάλεντιτς. Σε βαθμό μάλιστα, που κατά τη διάρκεια του ματς φώναξαν συνθήματα ζητώντας την απόλυση του. Ο ίδιος δε, στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως είναι στη διάθεση της διοίκησης η παραίτηση του.

Όπως μεταδίδουν πάντως, τα βουλγαρικά Μέσα η διοίκηση της Μπότεφ έχει ρίξει «ψήφο εμπιστοσύνης», στηρίζοντας τον Βόσνιο τεχνικό. Αναφέρουν ωστόσο, πως ο επαναληπτικός της Πέμπτης (20:00) με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ είναι κομβικής σημασίας όσον αφορά την παραμονή του στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ