aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Μοντάρει» ενδεκάδα με «φόντο» τους ομίλους

ΑΠΟΕΛ: «Μοντάρει» ενδεκάδα με «φόντο» τους ομίλους

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η αλήθεια είναι πως λίγα συμπεράσματα μπορούν να βγουν από ένα φιλικό ματς και μάλιστα το πρώτο, έπειτα από μιάμιση μόλις εβδομάδα προετοιμασίας. Για τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι, ίσως και να ισχύει το αντίθετο. Όπως λέει στους συνεργάτες του, δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία μέρα έως την πρώτη κρίσιμη στάση της σεζόν, τα δύο δηλαδή πολύ σημαντικά παιχνίδια των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε σε κάθε προπόνηση και πολύ περισσότερο σε κάθε φιλικό 90λεπτο, απαιτείται η μέγιστη δυνατή προσπάθεια και αφοσίωση.

Ο Ιταλός κόουτς, δίνει μεγάλη σημασία στο στυλ παιχνιδιού που θέλει να διέπει τον ΑΠΟΕΛ της νέας σεζόν. Δεν έχει σημασία το σκορ σε αυτά τα παιχνίδια, αν και ασφαλώς θέλει να κερδίζει όλους τους αγώνες. Ξέρει, επίσης, πως έχει πολλή δουλειά μπροστά του ώστε να παρουσιάσει την ομάδα όπως πρέπει στα προκριματικά του Τσάμπονς Λιγκ. Και εμφανίζεται σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές θα είναι έτοιμοι σε τρεις εβδομάδες. Στο πρώτο τεστ, αναγνώρισε την κούραση από τις συνεχόμενες και διπλές προπονήσεις, κάτι που φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Αν και είδε την ομάδα του να έχει καλή κατοχή της μπάλας, παρατήρησε κυρίως λάθη στη μετάβαση από άμυνα σε επίθεση. Τα δύο γκολ της Ρούνταρ, εξάλλου, προήλθαν από τραγικά ατομικά λάθη.

Διαβάστε επίσης: O λόγος που δεν έπαιξαν Άλεφ και Τάαμαρι, τουλάχιστον 5 αποχωρήσεις

Ο Πάολο Τραμετσάνι έχει καταθέσει δείγματα γραφής, της δουλειάς και του τρόπου που σκέφτεται από τη λήξασα σεζόν. Στα προκριματικά, θα πάει με εκείνους που δουλεύουν μαζί του στην προετοιμασία. Έχει ακόμη χρόνο για αρκετές δοκιμές και στα πιο δυνατά ματς της Αυστρίας, αναμένεται πως θα παρουσιάσει την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Διαβάστε επίσης: «Πέταξε» το μπαλάκι για Αρτυματά: «Η πρόταση της Ανόρθωσης δεν υφίσταται»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ