aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μόνο νίκες με Μιλόγεβιτς

ΑΠΟΕΛ: Μόνο νίκες με Μιλόγεβιτς

Από επιτυχία σε επιτυχία βαδίζει ο ΑΠΟΕΛ. Χθες, επικράτησε του Παραλιμνίου με 2-0 στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, έφθασε τους 21 βαθμούς και έπιασε τον Άρη στη δεύτερη θέση.

Με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο του, ο ΑΠΟΕΛ μετρά μόνο νίκες. Έφθασε τις τέσσερις συνεχόμενες στο πρωτάθλημα και συνολικά τις πέντε, αφού έκανε ντεμπούτο στο ματς κυπέλλου απέναντι στον ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος.

Με ένα γκολ στην αρχή, που πέτυχε ο Δώνης (4’) και ένα στο τέλος με τον Σαρφό (90’+3), η ομάδα της Λευκωσίας χαμογέλασε για άλλη μια βδομάδα. Χρειάστηκε το γκολ στο τέλος για να σιγουρευτούν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ ότι η ομάδα τους θα ήταν η νικήτρια, όμως αυτό που μετρά και το είπε με το τέλος του αγώνα ο Σαρφό «το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε».

Οι γαλαζοκίτρινοι παρόλο που αγωνίζονταν όλο το δεύτερο ημίχρονο με αριθμητικό πλεονέκτημα αφού αποβλήθηκε ο Έχμαν με απευθείας κόκκινη (44’), δεν μπόρεσαν να φθάσουν νωρίτερα σε δεύτερο γκολ, με κορυφαία στιγμή το δοκάρι με τον Ηλία (90’).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ