aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μόνο έτσι αποφεύγεται το σοκ...

ΑΠΟΕΛ: Μόνο έτσι αποφεύγεται το σοκ…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σαφώς βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι κυπέλλου με την Ομόνοια, σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι με την «αιώνια» αντίπαλο για το πρωτάθλημα.

Ήταν διεκδικητικός, είχε πείσμα και οι παίκτες του Πουρσαϊτίδη είχαν τρεξίματα και έβγαιναν με αποφασιστικότητα στα μαρκαρίσματα. Πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ απέναντι στην Ομόνοια και γενικώς το αποτέλεσμα του επιτρέπει να ελπίζει σε πρόκριση στον επαναληπτικό.

Από την άλλη όμως, οι αδυναμίες είναι αδυναμίες. Άλλωστε, δεν μπορούν να αλλάξουν και πολλά από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Δεν ήταν δημιουργικός, στο πρώτο ημίχρονο δεν απείλησε καθόλου, ενώ στην άμυνα δεν είχε το καθαρό μυαλό. Εκεί που προηγήθηκε και θα μπορούσε να ανακτήσει ψυχολογικό αβαντάζ, δέχθηκε αμέσως την ισοφάριση.

Δικαιολογημένα ο Πουρσαϊτίδης είπε ότι δεν είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αφού γνωρίζει ότι το γκολ που δέχθηκε ο ΑΠΟΕΛ δίνει έστω και ελαφρύ προβάδισμα στην Ομόνοια για πρόκριση.

Οι γαλαζοκίτρινοι, που η μόνη τους διέξοδος για διάκριση είναι το κύπελλο, έχουν άλλα 90 λεπτά ίσως και 120 εάν οι δύο ομάδες μείνουν στην ισοπαλία 1-1 και στον επαναληπτικό για να πετύχουν το στόχο τους. Σε αντίθετη περίπτωση, θα μείνουν από τα μέσα Μαρτίου χωρίς στόχο.

Αυτό κι αν θα είναι σοκ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ