aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μοιρασμένο καρπούζι μα «ούτε κρύο ούτε ζέστη»

ΑΠΟΕΛ: Μοιρασμένο καρπούζι μα «ούτε κρύο ούτε ζέστη»

Ένας βασικός κανόνας στο ποδόσφαιρο, λέει ότι χωρίς λάθη δεν μπαίνουν γκολ. Κάπως έτσι γράφτηκε το χθεσινό 1-1 στο «Στέλιος Κυριακίδης» ανάμεσα στην Πάφος FC και τον ΑΠΟΕΛ.

Αρχικά, στο 51’ ο Ρούτκο «έστησε» λάθος το τείχος, ήταν σε λάθος θέση κι έδωσε την ευκαιρία στον Τομάς ντε Βινσέντι με ένα ευθύβολο σουτ – φάουλ να στείλει την μπάλα στα δίκτυα για το 0-1 που αφιερώθηκε στους Μπερν και Εφραίμ, οι οποίοι χειρουργήθηκαν. Και στο 84’, όταν ο αμυντικός μηχανισμός του ΑΠΟΕΛ «κοιμήθηκε» (ο Φουρ έδωσε στον Αουρέλιο, ο οποίος έκανε παράλληλη πάσα στον Μπεριγκό που την έστειλε στα δίχτυα) κι ήρθε η ισοφάριση.

Σε τελική ανάλυση το καρπούζι της αναμέτρησης μοιράστηκε στη μέση με ένα αποτέλεσμα απ’ αυτά που λέμε «ούτε κρύο ούτε ζέστη» σε ότι αφορά στα βαθμολογικά δεδομένα. Οι δύο ομάδες προηγούνται, έχουν δημιουργήσει μια μικρή διαφορά στον όμιλο 7-14 και δεν έχουν λόγο να ανησυχούν ιδιαίτερα.

Με τη σημείωση ότι σύμφωνα με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη οι γαλαζοκίτρινοι στρέφουν το μυαλό τους στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στην Ομόνοια «όπου θα χρειαστεί να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι για να προκριθούμε».

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στην αναμέτρηση χάθηκε στο 17’ όταν ο Μπεν Σαχάρ αστόχησε σε άδειο τέρμα, ενώ στο 65’ ο Ισραηλινός ήταν και πάλι πρωταγωνιστής, αλλά σύμφωνα με το διαιτητή έπαιξε την μπάλα με το χέρι και το γκολ που πέτυχε ο Κατσαντώνης δεν μέτρησε. Πριν το 1-1, ο ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να «κλειδώσει» τη νίκη με ευκαιρίες από τους Μπεν Σαχάρ, Ζορζ, Ντε Βινσέντι (δοκάρι μετά από κόρνερ) και Γουίλερ, ενώ και οι γηπεδούχοι  θα μπορούσαν να κλέψουν τη νίκη, αλλά ο Ουζόχο απέκρουσε το σουτ – φαρμάκι του Βαλακάρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ