aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μοιάζει έτοιμος να ακολουθήσει την πεπατημένη

ΑΠΟΕΛ: Μοιάζει έτοιμος να ακολουθήσει την πεπατημένη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μοιάζει ανήμπορος να ανατρέψει την κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ, που ψες ηττήθηκε με 0-1 από την Πάφος FC. Όχι μόνο σε άλλο ένα 90λεπτο έβλεπε την ομάδα του να παραπαίει και δεν μπορούσε να τη βοηθήσει, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε έδειξε ότι ακόμα δεν ξέρει τι φταίει. Οι παίκτες, η πίεση, η διάταξη, δεν ξέρει λέει… Έπρεπε, όμως, να ξέρει ή τουλάχιστον να φανερώσει την αυτοπεποίθηση ότι θα το βρει και θα το λύσει.

Είχε την ομάδα του στη διάθεσή του για δύο εβδομάδες λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για το Nations League. Να την ηρεμίσει και να την παρουσιάσει φρέσκα και βελτιωμένη μετά το 0-0 με τον Ερμή. Αντί αυτού κατέβηκε στο ΓΣΠ ομάδα σε… slow motion (αργή κίνηση), με ποδοσφαιριστές που έμοιαζαν να μην ξέρουν τι κάνουν στο γήπεδο.

Όλα αυτά ενώ ο Ουζουνίδης δεν έχει πίσω του τίποτα στη δεύτερη θητεία του στον γαλαζοκίτρινο πάγκο. Ήρθε τον Φεβρουάριο και από τότε κοούτσαρε σε 15 ματς, έχοντας πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Μόλις στο ένα τρίτο δηλαδή ήρθε η νίκη! Με αποκαρδιωτικές εμφανίσεις, στραβοπατήματα απέναντι σε Καρμιώτισσα, Ερμή και Πάφο, νίκη στην παράταση επί του… μεγαθηρίου Τζιλάνι, πρόκριση στα πέναλτι απέναντι στη Ζρίνσκι και αποκλεισμό από τη Σλόβαν Λίμπερετς (η οποία αποδείχτηκε πως δεν ήταν κάτι σπουδαίο).

Πλέον, είναι φανερό ότι ο Πρόδρομος Πετρίδης βρίσκεται σε πολύ γνώριμη γι’ αυτόν κατάσταση. Στη φάση που ο ΑΠΟΕΛ διανύει παρατεταμένη αγωνιστική κρίση και όλα συνηγορούν ότι αργά ή γρήγορα θα ακολουθήσει την πεπατημένη οδό των αποδεσμεύσεων. Εκτός και αν κάνει την έκπληξη και φανεί πιστός στην «απόλυτη στήριξη» στον προπονητή, όπως γράφτηκε στην ανακοίνωση μετά το στραβοπάτημα απέναντι στον Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ