aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μήνυμα Χόφτιτς και πιθανή ενδεκάδα

ΑΠΟΕΛ: Μήνυμα Χόφτιτς και πιθανή ενδεκάδα

Ο προπονητής της Σλόβαν, Παβέλ Χόφτιτς, χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα τον ΑΠΟΕΛ, αλλά σημείωσε πως οι παίκτες του έχουν το αγωνιστικό υπόβαθρο ώστε να τον ανταγωνιστούν και να εξασφαλίσουν την πρόκριση.

«Ο αγώνας του 2020. Όλοι παίκτες ξέρουν ότι είναι ένας σημαντικός αγώνας, θα είναι πεινασμένοι. Πρέπει να έχουν τεράστια κίνητρα για να παίξουν στο γκρουπ του Γιορόπα Λιγκ. Δεν πρέπει να υπερβάλουμε στην σημασία του αγώνα. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το ματς. Είναι σημαντικό βήμα για ολόκληρο το κλαμπ. Με πιθανή πρόκριση μπορεί να εκπληρωθεί ο προϋπολογισμός και να επενδύσουμε στο μέλλον με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον ΑΠΟΕΛ που θέλει να προχωρήσει. Όποιος είναι πιο τυχερός θα κερδίσει. Θέλουμε να πολεμήσουμε», είπε και συνέχισε:

«Είναι πλεονέκτημα που παίζουμε στο γήπεδο μας. Το γνωρίζουμε. Είναι τεράστια η υποστήριξη εδώ στο Λίμπερετς. Τα εστιατόρια, οι μπυραρίες θα είναι έτοιμες. Ευτυχώς που ξεκινάμε στις 19:00 (20:00 ώρα Κύπρου). Aν αρχίζαμε στις 21:00 οι άνθρωποι δεν θα έβλεπαν το δεύτερο ημίχρονο. Θα ήταν κρίμα. Θα παίξουμε κόντρα σ’ ένα ποιοτικό και έμπειρο αντίπαλο. Έχει ρεκόρ στο κυπριακό πρωτάθλημα και αρκετές συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μεγάλο όνομα. Έχουν επιθετική δύναμη, έμπειρους παίκτες».

Ο Τσέχος, αναμένεται πως θα βασιστεί στους ποδοσφαιριστές που έδωσε φανέλα βασικού στο προηγούμενο ευρωπαϊκό ματς με τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Δηλαδή, ο Νγκουιέν κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Κοσέλνικ, Μίκουλα (μπακ), Τιζανί, Καχαράμπα (στόπερ). Αμυντικοί μέσοι οι Μάρα, Χρομάντα, στις πτέρυγες οι Μπεράν, Μάρα και στην επίθεση οι Μοσκέρα, Χελάλ. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Ράμπουσιτς (στράικερ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ