aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μήνας... εξετάσεων και αποδείξεων

ΑΠΟΕΛ: Μήνας… εξετάσεων και αποδείξεων

Κόντρα στην ΑΕΛ το περασμένο Σάββατο, ο ΑΠΟΕΛ έδειξε ξανά σημάδια ανάκαμψης. Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και η συνολικά καλή εικόνα που είχαν οι γαλαζοκίτρινοι στο γήπεδο που γεμίζει με αισιοδοξία τους φίλους της ομάδας ενόψει της συνέχειας.

Η ομάδα της Λευκωσίας δείχνει σιγά – σιγά να επανέρχεται και να βελτιώνεται. Παράλληλα οι τέσσερις νίκες στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις πρωταθλήματος έφεραν και τη βαθμολογική αναρρίχηση (τέταρτη θέση) που τόσο πολύ είχε ανάγκη ο ΑΠΟΕΛ, μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν που τον έστειλαν στον πάτο της βαθμολογίας.

Τις πιο σημαντικές (μέχρι τις επόμενες) εξετάσεις θα κληθεί όμως να τις δώσει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας. Στις 22 Νοεμβρίου συγκεκριμένα, μπαίνει σε μια σειρά αγωνιστικών τεστ, απέναντι στην ΑΕΚ στην «Αρένα» για τη δέκατη αγωνιστική. Ακολουθούν κατά σειρά Ομόνοια (εντός), Πάφος FC (εντός), Ολυμπιακός (εκτός) και Απόλλων (εντός). Και όλα αυτά σε λιγότερο από ένα περίπου μήνα.

Ένα μήνα που ο ΑΠΟΕΛ καλείται να αποδείξει ότι επέστρεψε για τα καλά, και ότι η εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΛ δεν ήταν απλά «πυροτέχνημα»…

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ

10Η

22/11 ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ

11Η

29/11

ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια

12Η

05/12

ΑΠΟΕΛ – Πάφος FC

13Η

12/12

Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ

14Η 18/12

ΑΠΟΕΛ – Απόλλων

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ