aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μίλησε για το μέλλον του ο Τραμετσάνι και τις επιλογές του

ΑΠΟΕΛ: Μίλησε για το μέλλον του ο Τραμετσάνι και τις επιλογές του

Αποκλειστική συνέντευξη στην Cytavision και στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» μίλησε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι.

Διαβάστε όλα όσα ανέφερε:

Το αρχικό του σχόλιο: «Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε έτσι. Ξέρουμε τους δύσκολους αγώνες, ελπίζω να τα καταφάουμε. Αυτό είναι το πνεύμα της ομάδας. Πρέπει να καταλάβουμε πως θα υπάρχουν και άσχημες στιγμές».

Για το κυπριακό ποδόσφαιρο: «Αυτό που κατάλαβα είναι πως το κυπριακό επίπεδο μπορείς να το δεις και στην Εθνική Κύπρου. Το ποδόσφαιρο στη Κύπρο βελτιώνεται και ξέρω πως γίνεται δουλειά ώστε να βελτιωθεί»

Για τις επιλογές του και το γεγονός πως χαρακτηρίζεται δίκαιος τεχνικός: «Είναι μέρος της δουλειάς μου. Δεν είναι εύκολο να διαλέγεις τους 11, αυτούς που θα μείνουν στον πάγκο και ποιοι θα μείνουν εκτός αποστολής. Είναι δύσκολο. Είναι η ευθύνη που έχω και προσπαθώ να μην κάνω λάθος. Σκέφτομαι τα πάντα, προσπαθώ να αναλύσω τα λάθη και συναντώ τους παίχτες, μιλώ συνέχεια μαζί τους. Μέχρι αυτή τη στιγμή πάμε καλά. Είμαι ευχαριστημένες. Αυτοί που αγωνίζονται και αυτοί που μπαίνουν σαν αλλαγή να είναι έτοιμοι. Αυτό είναι το πνεύμα που θέλω να περάσω».

Διαβάστε επίσης: Τραμετσάνι: «Εδώ θα δούμε αν είμαστε μεγάλη ομάδα ή όχι»

Για το γεγονός πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το Καλοκαίρι: «Με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο ο ΑΠΟΕΛ. Η διοίκηση είναι καλή μαζί μου, είναι κοντά μου κάτι που είναι ιδανικό. Με εξέπληξαν με τον επαγγελματισμό τους όλοι. Ξέρω που είμαι. Όλα αυτά με κάνουν να είναι περήφανος. Δίνω το 100% για να επιστρέψω στην ομάδα και στους παίχτες μου αυτά μου δίνουν. Μετά θα σκεφτούμε το μέλλον μου. Πρέπει να είμαστε όλοι αφοσιωμένοι».

Για τη ζωή στην Κύπρο: «Είναι πολύ καλή, εύκολη ζωή. Περνώ χρόνο με την οικογένεια μου σε εστιατόρια. Είναι ευχαριστημένη η οικογένεια μου εδώ. Είμαι καλά στην Κύπρο. Σκέφτομαι τον ΑΠΟΕΛ, δεν ξέρω το μέλλον μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ