aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μιλάμε πάντα για τον ίδιο Ζαχίντ που… σέρνεται στο Δασάκι;

ΑΠΟΕΛ: Μιλάμε πάντα για τον ίδιο Ζαχίντ που… σέρνεται στο Δασάκι;

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Γκάγιας Ζαχίντ βρήκε τρόπο, έστω από σπόντα, για να κάνει τον γύρο του κόσμου στα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ξανά το όνομά του. Το γκολ που πέτυχε στο ψεσινό 1-1 της Νορβηγίας με την Αυστρία, έκανε αίσθηση και επειδή o μέσος του ΑΠΟΕΛ κλήθηκε από το πουθενά.

Στα διεθνή ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο Ζαχίντ, ο οποίος αγωνίστηκε δεξιός εξτρέμ προχθές, εντάχθηκε στην Εθνική λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού που την έπληξαν (μάλιστα κάποια νορβηγικά ΜΜΕ κάνουν λόγω για… Εθνική 2). Η παρουσία του συνοδεύεται με εγκωμιαστικά σχόλια, ενώ στατιστική ιστοσελίδα τού δίνει δεύτερη πιο ψηλή βαθμολογία ανάμεσα στους συμποδοσφαιριστές του, πίσω από τον Σόντρ Τρόνταντ.

Και πώς να μην τρελαίνονται, όμως, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ διαβάζοντας όλα αυτά! Μιλάμε πάντα για τον ίδιο Ζαχίντ, που… σέρνεται στο Δασάκι με τον Εθνικό και στο «Αμμόχωστος» με τον Ερμή. Ο ίδιος που δεν μπορεί να δικαιώσει τις προσδοκίες, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων. Αυτός που έχει την κάθετη πάσα, μα που δεν μπορεί να βρει τους επιθετικούς των γαλαζοκιτρίνων. Ίσως ο «πιο του ύψους και του βάθους» ποδοσφαιριστής, που πέρασε από την Κύπρο τα τελευταία χρόνια.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ