aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μιλά ο Πετρίδης, ανακοινώνει τα πραγματικά νούμερα

ΑΠΟΕΛ: Μιλά ο Πετρίδης, ανακοινώνει τα πραγματικά νούμερα

Συνέντευξη τύπου από τον Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομο Πετρίδη, εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος, στην οποία θα μιλήσει για το πραγματικό ύψος του χρέους της ομάδας, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων Χάρης Φωτίου, σε δηλώσεις του στην Cablenet, πριν την ανάμετρηση με αντίπαλο την Πάφος FC.

Τόνισε πως το συμβούλιο γνώριζε για το χρέος, το οποίο είναι διαχειρίσιμο, ωστόσο όπως ανέφερε το μεγαλύτερο ποσοστό είναι σε φόρους και έχει γίνει διακονινισμός.

Όσα δήλωσε ο Χάρης Φωτίου:

«Με την πρώτη ευκαιρία θα προχωρήσουμε στη Γενική Συνέλευση που δεν έγινε λόγω των διαταγμάτων. Όσοι για τις διεργασίες, θα καθοριστούν από τους μετόχους. Σίγουρα τους καλούμε σε συστράτευση, είναι ευπρόσδεκτος οποιοσδήποτε, πάντα είναι ανοικτό το ΔΣ. Δεν εξαγγέλλω πρόθεση υποψηφιότητας του Πρόδρομου Πετρίδη. Περαιτέρω διεργασίες θα εξαγγείλει το ΔΣ, να υπάρξει υπομονή.

Αφουγκραζόμαστε τη δυσαρέσκεια του κόσμου για τα αγωνιστικά, οι λίγοι ακούγονται περισσότερους από τους πολλούς. Αγωνιστικά σαφώς δεν είμαστε στο επίπεδο που όλοι θα θέλαμε.  Η υπόσχεση και η δέσμευση είναι να προσπαθούμε για τον ΑΠΟΕΛ.

To συμβούλιο γνώριζε για το χρέος και είναι διαχειρίσιμο. Ναι είναι μεγάλο νούμερο, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι σε φόρους και έχει γίνει διακανονισμός. Θα γίνει μια συνέντευξη τύπου εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος, στην οποία ο Πρόεδρος θα ανακοινώσει τα πραγματικά νούμερα. Ξαναλέω, το χρέος είναι διαχειρίσιμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ