aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μιλά και με άλλες ομάδες ο Βιέιρα

ΑΠΟΕΛ: Μιλά και με άλλες ομάδες ο Βιέιρα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Και το όνομα αυτού Ούγκο Φελίπε ντα Κόστα Ολιβέιρα, γνωστός ως Ούγκο Βιέιρα. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος του ΑΠΟΕΛ για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής. Στον 29χρονο υποβλήθηκε πρόταση και αναμένεται η απάντησή του, ευελπιστώντας πως αυτή θα είναι θετική, κλείνοντας έτσι ένα βαρυσήμαντο κεφάλαιο στον προγραμματισμό.

Διαβάστε επίσης: Το «σύνθημα» από τον Πρόδρομο και το θέμα συζήτησης των παικτών

Για τον Βιέιρα, όμως, δεν επέδειξε ενδιαφέρον μόνο ο ΑΠΟΕΛ. Έγιναν «κρούσεις» κι από άλλους συλλόγους που θέλουν να τον εντάξουν το έμψυχο δυναμικό τους. Πέραν τούτου, διατηρεί παχυλό συμβόλαιο έως τον τέλος του τρέχοντος έτους με τη Γιοκοχάμα (Ιαπωνία).

Διαβάστε επίσης: Υποδοχή του Μερκή στον Αλ Τάαμαρι και αγκαλιές των παλιών (video)

Τον παίκτη γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, ο οποίος άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του. Μάλιστα, τα είπε με τον συμπατριώτη του τηλεφωνικώς, προσπαθώντας να τον πείσει πως η ομάδα της Λευκωσίας αποτελεί ιδανική επιλογή για να συνεχίσει την καριέρα του. Του ανέλυσε επίσης το πλάνο της νέας σεζόν και την προοπτική που υπάρχει στον ΑΠΟΕΛ μέσω της οποίας, εάν προκύψει συμφωνία, θα μπορεί να επωφεληθεί κι ο ίδιος σε περίπτωση που «κουμπώσει» με το σύνολο και ηγηθεί της γραμμής κρούσης.

Διαβάστε επίσης: «Η Τορίνο παίρνει τα χρήματα και αποχαιρετάει τον Καρλάο»

Εκτός από την κορυφή της επίθεσης, ο Βιέιρα έχει την ευχέρεια να αγωνισθεί λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο, ως δεύτερος δηλαδή επιθετικός. Στην έως τώρα καριέρα του μάλιστα, έχει χρησιμοποιηθεί σε ορισμένα παιχνίδια στα άκρα της επίθεσης. Οπότε, πρόκειται για ένα πολυθεσίτη στράικερ.

Διαβάστε επίσης: Ιστορική επίδοση από ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλωνα και «μπαμ» στην Ευρώπη

Ο Βιέιρα από τον Ιανουάριο του 2017 αγωνίζεται στην Ιαπωνία με τη Γιοκοχάμα, έχει σκοράρει 29 φορές και δώσει 3 ασίστ σε 59 συμμετοχές. Οι Ιάπωνες είχαν βγάλει από το ταμείο 500.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από τον Ερυθρό Αστέρα. Στον σύλλογο της Σερβίας, βλέπετε, είχε επιτυχημένο πέρασμα, μετρώντας σε 51 εμφανίσεις 28 γκολ και 11 ασίστ. Η πιο παραγωγική του σεζόν ήταν το 2015-16, όπου στην ομάδα του Βελιγραδίου είχε σκοράρει 21 φορές σε ματς πρωταθλήματος και είχε αναδειχθεί σε MVP. Νωρίτερα είχε αγωνιστεί σε Ζιλ Βιθέντε, Μπράγκα και Τορπέντο Μόσχας.

Διαβάστε επίσης: Στον Ολυμπιακό ο Γκερέρο με «συστατική» από τον Λορένθο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ