aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ:  Μιγκέλ Σίλβα με ειδικό καθεστώς απόκτησης

ΑΠΟΕΛ:  Μιγκέλ Σίλβα με ειδικό καθεστώς απόκτησης

Θέμα χρόνου είναι η απόκτηση του Μιγκέλ Σίλβα από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είναι ο ένας εκ των δύο εκλεκτών του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη θέση του τερματοφύλακα, αφού από τον «Αρχάγγελο» αποχώρησαν οι Βιντ Μπέλετς και Μπόι Βάτερμαν.

Οι γαλαζοκίτρινοι, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης μιλώντας στην εκπομπή «Αlpha Ενημέρωση» επιβεβαίωσε πως είναι στο τελικό στάδιο επαφών με την Γκιμαράες για την μετεγγραφή του 25χρονου πορτιέρε.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ΑΠΟΕΛ και Γκιμαράες έχουν συμφωνήσει για την μετεγγραφή του Μιγκέλ Σίλβα, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο με τους Πορτογάλους έως το 2022. Η ομάδα της Λευκωσίας δεν θα πληρώσει χρήματα για την μετεγγραφή, όμως θα δικαιούται μόνο το 40% σε περίπτωση μεταπώλησής του σε άλλη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Γκέντσογλου: «Όποιος Έλληνας πάει στην Ομόνοια, υποφέρει. Στον ΑΠΟΕΛ όχι»

Με την προσθήκη του Σίλβα ο ΑΠΟΕΛ κλείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο στον προγραμματισμό, ενώ θα αποκτηθεί άλλος ένας τερματοφύλακας, με τον Φράνσις Ουζόχο να παραμένει ψηλά στη λίστα. Με τον Νιγηριανό έχουν συμφωνηθεί τα πάντα και απομένει η συγκατάθεση της Λα Κορούνια.  Εάν κι εφόσον μέχρι το τέλος της πρώτης εβδομάδας Ιουλίου δεν βρεθεί μία άκρη με τον ισπανικό σύλλογο (αντιμετωπίζει σωρεία προβλημάτων), τότε θα γίνει στροφή προς τους άλλους δύο τερματοφύλακες που έχουν αξιολογηθεί θετικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ