aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μια ντουζίνα κρούσματα, έφθασε το όριο για αναβολή αγώνα

ΑΠΟΕΛ: Μια ντουζίνα κρούσματα, έφθασε το όριο για αναβολή αγώνα

Άλλα δύο κρούσματα ποδοσφαιριστών του καταλόγου Α εντοπίστηκαν στον ΑΠΟΕΛ σε έλεγχο που διενεργήθηκε στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος τη Δευτέρα. Επομένως στον «Αρχάγγελο» έφθασαν τα 12 κρούσματα συνολικά, εκ των οποίων τα 11 αφορούν ποδοσφαιριστές.

Το σημαντικό που προκύπτει είναι πως πλέον τα κρούσματα ποδοσφαιριστών καταλόγου Α έφθασαν τα τέσσερα και ως εκ τούτου οι γαλαζοκίτρινοι έχουν δικαίωμα αιτήματος αναβολής του αγώνα με την ΠΑΕΕΚ για την 15η αγωνιστική, που είναι ορισμένος για την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου.

Το μπαλάκι είναι στα χέρια της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ που καλείται να αποφασίσει εάν θα ζητήσει αναβολή της αναμέτρησης με την προσφυγική ομάδα. Στην εξίσωση μπαίνει και η παρουσία των τιμωρημένων Νατέλ, Σατσιά, Θεοδώρου, Εντογκαλά και Σαμπάλα και του τραυματία Καρώ.

Πλέον, αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ τόσο για την επιβεβαίωση των δύο νέων κρουσμάτων κορωνοϊού όσο και για το κατά πόσο θα κατατεθεί αίτημα αναβολής του αγώνα με την ΠΑΕΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ