aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μία επιστροφή, ένας πιο έτοιμος και δύο στο απουσιολόγιο

ΑΠΟΕΛ: Μία επιστροφή, ένας πιο έτοιμος και δύο στο απουσιολόγιο

Δεν διαφοροποιούνται τα αγωνιστικά δεδομένα του ΑΠΟΕΛ ενόψει της κυριακάτικης (8/1) αναμέτρησης με την  ΑΕΛ στο «Στάδιο Αλφαμέγα». Οι γαλαζοκίτρινοι θα επισκεφθούν για δεύτερη φορά το νέο γήπεδο της Λεμεσού, με στόχο αυτή τη φορά να φύγουν με το «τρίποντο» στις αποσκευές τους.

Η βαθμολογική θέση της λεμεσιανής ομάδας δεν παρασύρει τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τους ποδοσφαιριστές του. Αντιθέτως, στον ΑΠΟΕΛ υπενθυμίζουν ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, στο ντεμπούτο του Τσέντομιρ Γιανέφσκι στον πάγκο της ΑΕΛ.

Γουίλερ και Κοσταντίνοφ θα παραμείνουν στο απουσιολόγιο της τεχνικής ηγεσίας. Ο Σατσιάς θα είναι διαθέσιμος και θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής με την Καρμιώτισσα. Ο Ντβάλι ήταν στον πάγκο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όμως θα βελτιώσει τον βαθμό ετοιμότητάς του και θα διεκδικήσει φανέλα βασικού κόντρα στην ΑΕΛ. Επιστρέφει από τιμωρία ο Μαρκίνιο και εκτός απρόοπτου θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ