aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μέτρησαν οι συστάσεις για τον Ραφαέλ Σάντος!

ΑΠΟΕΛ: Μέτρησαν οι συστάσεις για τον Ραφαέλ Σάντος!

ΤΟΥ ΑΝΔΡEΑ ΜΑYΡΟΥ

Για να προχωρήσει ο ΑΠΟΕΛ στην απόκτηση του Ραφαέλ Σάντος ντε Σόουζα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, πάει να πει πως συγκεντρώνει τα απαιτούμενα στοιχεία και κρίθηκε ότι μπορεί να ανταποκριθεί. Οι πολύ καλές συστάσεις που έλαβαν για τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό, λοιπόν, μέτρησαν και με το παραπάνω.

Παρά το γεγονός πως ο αριστεροπόδαρος Βραζιλιάνος όλες κι όλες πέντε συμμετοχές κατέγραψε στη Φλαμένγκο κατά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σε επίπεδο ανδρικής ομάδας, κρίθηκε πως έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο ώστε να δώσει τις προσδοκώμενες λύσεις στην ανασταλτική γραμμή.

Ο Ραφαέλ Σάντος που αποτελεί το πρώτο μετεγγραφικό απόκτηση των πρωτευουσιάνων ενόψει της νέας σεζόν, αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για δύο χρόνια από τη Φλαμένγκο και μέσα Ιουνίου αναμένεται να έλθει στην Κύπρο. Οι συστάσεις λένε πως πρόκειται για γρήγορο αμυντικό, έχει καλό άλμα και πρωτίστως, μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της ομάδας από τον χώρο της οπισθοφυλακής.

Στον… μαραθώνιο της Βραζιλίας που ολοκληρώθηκε, κατέγραψε φέτος μία συμμετοχή στην πρώτη ομάδα. Αγωνίστηκε όμως στο πρωτάθλημα Campeonato Carioca, όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής. Έχει επίσης κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή ένα χρόνο προηγουμένως στο Copa São Paulo de Futebol Júnior.

Ο ποδοσφαιριστές, λίγο μετά τη χθεσινή επικύρωση της συμφωνίας, επικοινώνησε για πρώτη φορά με τους φίλους του ΑΠΟΕΛ, δηλώνοντας χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα αποτελέσει μέρος του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. «Γεια σε όλους. Και σε όλους τους φίλους του ΑΠΟΕΛ. Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ενθουσιασμένος για την ευκαιρία να υπερασπιστώ το κίτρινο και το μπλε του ΑΠΟΕΛ. Έχω μεγάλο κίνητρο. Τα λέμε σύντομα», ανέφερε ο 22χρονος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ