aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μετεγγραφικός «παροξυσμός»

ΑΠΟΕΛ: Μετεγγραφικός «παροξυσμός»

Ήταν να μην πάρουν φόρα! Από τη στιγμή που οι «μηχανές» ζεστάθηκαν ή για να ακριβολογούμε ξαναζεστάθηκαν, τα μετεγγραφικά χτυπήματα στον ΑΠΟΕΛ είναι απανωτά, σκορπώντας άκρατο ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας, παραμονές μάλιστα του κρίσιμου επαναληπτικού αγώνα με την Μπότεφ (28/7, 20:00, ΓΣΠ).

Πριν καλά-καλά αρχίσουν να… σβήνουν τα πλατιά χαμόγελα ελέω της απόκτησης του Λούκας Βιγιαφάνιες, με ιδιαίτερη χαρά οι ΑΠΟΕΛίστες υποδέχθηκαν την προσθήκη του χαφ Γκεόργκι Κοσταντίνοφ, βλέποντας την ίδια ώρα μεγαλύτερη προοπτική με την έλευση του πλάγιου επιθετικού Ντάνι Μπλουμ, τις προχωρημένες επαφές με τον στόπερ Λάσα Ντβάλι και την κίνηση εμπλουτισμού του ρόστερ με τον νεαρό εξτρέμ Ράφαελ
Μορέιρα.

Ας βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά: Μετά από συντονισμένες ενέργειες, ήλθε στην Κύπρο ο 31χρονος Γερμανός αριστεροπόδαρος Μπλουμ και πέρασε χθες από ιατρικές εξετάσεις. Κατά την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στην Μπόχουμ, μετρώντας 64 συμμετοχές (15 γκολ) σε Μπουντεσλίγκα και Μπουντεσλίγκα 2. Προηγουμένως έπαιξε σε Σάντχαουζεν (2010-12, 2013-14), Καρλσρούη (2012-13), Νυρεμβέργη (2014-16), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2016-18) και Λας Πάλμας (2018-19). Το κοντέρ του γράφει 322 επίσημα ματς, 16.830 αγωνιστικά λεπτά, 51 γκολ και 48 ασίστ.

Πάμε πιο κάτω: Οι γαλαζοκίτρινοι διατηρούν ανοιχτή γραμμή με τον Λάσα Ντβάλι. Πρόκειται για 27χρονο Γεωργιανό διεθνή κεντρικό αμυντικό, ο οποίος από τον Ιανουάριο του 2018 ήταν στη Φερεντσβάρος με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής τέσσερις φορές. Στη λήξασα σεζόν έπαιξε μόνο τέσσερις φορές εξαιτίας τραυματισμού στον μηνίσκο που τον οδήγησε στο χειρουργείο. Από το καλοκαίρι του 2017 έως τον Ιανουάριο του 2019 ήταν στην Πογκόν Στέτσιν Πολωνίας, όπου κατέγραψε 46 συμμετοχές (3 τέρματα). Θήτευσε, επίσης στις Ίρτις Καζακστάν, Σλασκ Βρότσλαβ και Ντούσιμπουργκ. Με την εθνική Γεωργίας μετρά 25 ματς.

Την ίδια ώρα, στον ΑΠΟΕΛ διατηρούν ανοιχτή γραμμή με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του 20χρονου Ράφαελ Μορέιρα, ο οποίος στη λήξασα σεζόν αγωνίστηκε 19 φορές με την ομάδα Κ23. Ο Πορτογάλος, άρχισε από την ακαδημία της Εστορίλ και το 2020 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ. Αγωνίζεται στη θέση του δεξιού εξτρέμ και εφόσον αποκτηθεί από τον ΑΠΟΕΛ θα πάρει θέση στον κατάλογο Β.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ