aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μετεγγραφικός οργασμός, «δίχτυα» (και) σε Λάσα Ντβάλι! (vid)

ΑΠΟΕΛ: Μετεγγραφικός οργασμός, «δίχτυα» (και) σε Λάσα Ντβάλι! (vid)

Κόκκινο κτύπησε το μετεγγραφικό θερμόμετρο στον ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι πάτησαν γκάζι για ολοκλήρωση του προγραμματισμού και μετά τους Λούκας Βιγιαφάνιες, Γκεόργκι Κοσταντίνοφ και Ντάνι Μπλουμ (ήρθε στην Κύπρο για τις υπογραφές) έριξαν «δίχτυα» για την απόκτηση του Λάσα Ντβάλι (αριστερά στη φωτό σε μονομαχία με τον Ζλάνταν Ιμπραχίμοβιτς).

Πρόκειται για 27χρονο Γεωργιανό διεθνή κεντρικό αμυντικό, ο οποίος από τον Ιανουάριο του 2018 ήταν στην Φερεντσβάρος με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής τέσσερις φορές. Στη λήξασα σεζόν έπαιξε μόνο τέσσερις φορές (τρεις ως βασικός) με τελευταία του συμμετοχή τον Μάιο του 2022.  Ήταν εκτός δράσης από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Μάη του 2022 εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού στον μηνίσκο που τον οδήγησε στο χειρουργείο, ενώ σύμφωνα με τα ουγγρικά ΜΜΕ ταλαιπωρήθηκε δύο φορές από κορωνοϊό, γεγονός που καθυστέρησε την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Από το Καλοκαίρι του 2017 έως τον Ιανουάριο του 2019 ήταν στην Πογκόν Στέτσιν Πολωνίας, όπου κατέγραψε 46 συμμετοχές και πέτυχε τρία τέρματα. Θήτευσε, επίσης στις Ίρτις Καζακστάν, Σλασκ Βρότσλαβ και Ντούσιμπουργκ. Με την Εθνική Γεωργίας κατέγραψε 25 συμμετοχές, με τελευταία τον περασμένο Ιούνιο, κόντρα στη Βουλγαρία.

Η καριέρα του Λάσα Ντβάλι σε αριθμούς

Untitled 2

Δείτε τον σε δράση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ