aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Μετεγγραφή €550.000 για ένα χρόνο

AΠΟΕΛ: Μετεγγραφή €550.000 για ένα χρόνο

Η μετεγγραφική «βόμβα» που ακούει στο όνομα Άλεφ ντος Σάντος σκάει από ώρα σε ώρα. Τα πάντα πήραν τον δρόμο τους και ο Βραζιλιάνος μέσος θα αγωνίζεται με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ την νέα περίοδο.

Ο 24χρονος ανασταλτικός μέσος υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με την Μπράγκα μέχρι το 2021 και θα παραχωρηθεί δανεικός στον ΑΠΟΕΛ για ένα χρόνο. Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη πορτογαλική εφημερίδα «Α Bola» οι πρωταθλητές Κύπρου θα πληρώσουν 250.000 ευρώ στην Μπράγκα για τον δανεισμό του Άλεφ και θα καλύψουν ολόκληρο τον μισθό του για την επόμενη σεζόν, που φτάνει τα 300.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Έβαλε την πρώτη υπογραφή ο Άλεφ, ευχαριστίες από «Καραβίδα» (pics)

Στην συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με την Μπράγκα υπάρχει και ρήτρα αγοράς για το ερχόμενο Καλοκαίρι. Αν, δηλαδή, οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να αγοράσουν τον Άλεφ ντος Σάντος στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα πρέπει να πληρώσουν 1.500.000 ευρώ. Πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία του ΑΠΟΕΛ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αν οι γαλαζοκίτρινοι πετύχουν τον μεγάλο στόχο της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και καρπωθούν τα εκατομμύρια ευρώ της ΟΥΕΦΑ τότε θα ανοίξει ο δρόμος για να αγοράσουν τα δικαιώματά του.

Διαβάστε επίσης: Κατελάρη, Ρομπέρζ και Ζαχίντ με ένα… πιτόγυρο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ